Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor 4. hazırlık maçında da mağlup

Avusturya’nın Seefeld Kasabasında 2. etap kampını sürdüren Çaykur Rizespor, oynadığı 4'üncü hazırlık maçında da sahadan mağlup ayrıldı.

Çaykur Rizespor 4. hazırlık maçında da mağlup
Çaykur Rizespor 4. hazırlık maçında da mağlup admin

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Çaykur Rizespor, kampın 4’üncü hazırlık maçını Almanya Bundesliga 2 takımlarından Greuther Fürth ile oynadı.

Avusturya Jenbach'ta oyanan ve ilk yarısı gölsüz sonuçlanan maça Yeşil-Mavili ekip, Gökhan, Ali Faez, Ismael, Orhan, Ümit, Saadane, Recep, Godfrey, Oğuz Han, Oğulcan ve Ahmet İlhan onbiriyle başladı.

Mehmet, Fink ve Kweuke dışında tüm oyunculara şans veren teknik direktör Hikmet Karaman yönetimindeki Yeşil-Mavili ekip, maçın 66. dakikasında kalesinde gördüğü penaltı golüyle sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

Kampataki hazırlık maçlarında dörtte sıfır çeken Çaykur Rizespor, ilk hazırlık maçında Almanya’nın Bundesliga 2 ekiplerinden Arminia Bielefeld’e 2-0, ikinci hazırlık maçında Katar 1. Lig ekiplerinden Lekhwiya’ya da 2-1 ve üçüncü hazırlık maçında ise İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Genova’ya 1-0 mağlup olmuştu.

Çaykur Rizespor, 5'inci hazırlık maçını 27 Temmuz Çarşamba günü saat 18.30'da Schruns Stadyumunda Almanya Bundesliga ekiplerinden SC Freiburg ile oynayacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!