Advert
Advert
Advert

Rizeli minik judocular madalya ile döndüler

Rizeli Judocular İzmir'de düzenlenen Minikler Türkiye Şampiyonasında 2 madalya kazandılar.

Rizeli minik judocular madalya ile döndüler
Rizeli minik judocular madalya ile döndüler admin

Judo Federasyonunun 2016 faaliyet programı çerçevesinde 72 ilden 1200 sporcunun katılımıyla İzmir'de gerçekleştirilen Minikler Türkiye Şampiyonasında Rizeli sporcular 2 kategoride Türkiye derecesi yaparak madalya ile döndüler.

Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda Türkiye Judo Federasyonu ve Karşıyaka Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen şampiyonada Rizeli Judoculardan Çaykurspor Kulübü sporcusu Özkan Havuz 30 kiloda Türkiye 2.'si, Rümeysa Koto ise +52 kiloda Türkiye 3.'sü oldu.

Antrenör Ramazan Öztürk “Minikler Türkiye Şampiyonası bizim açımızdan çok güzel geçti. Sporcularımız ileri zamanlarda Ülkemizi ve Rizemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Bizlere desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik yaptığı açıklamasında “72 ilden 1200 sporcu ile yapılan şampiyonda Rizeli sporcularımızın almış oldukları Türkiye dereceleri bizleri oldukça mutlu etmiştir. İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda yapılacak olan şampiyonalarda sporcularımız bizleri en iyi şekilde temsil edecek ve ay yıldızlı bayrağı göndere çektireceklerdir. Antrenörlerimizin öz verili çalışmaları sonucunda alınan bu başarılar ile spor il müdürlüğü ailesi olarak kendilerini ve sporcularını tebrik ediyorum” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!