Advert
Advert
Advert

Rizesporlu futbolcu Manisa ekibiyle anlaştı

Çaykur Rizespor alt yapısında yetişen futbolcu Furkan Safi, Manisa Büyükşehir Belediyespor'a kiralandı.

Rizesporlu futbolcu Manisa ekibiyle anlaştı
Rizesporlu futbolcu Manisa ekibiyle anlaştı admin

Haber: Turgay AYHAN

Çaykur Rizespor alt yapısında yetişen 21 yaşındaki Çayelili forvet Furkan Safi, Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcilerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Futbola 12 yaşında Çaykur Rizespor alt yapısında başlayan ve 19 yaşında profesyonel sözleşmeye imza atan Furkan Safi, ilk olarak Etimesgut Belediyespor'a kiralanmıştı. Ankara ekibinde 2 sezon forma giyen ve bu sezon 2. Lige yükselen Etimesgut Belediyespor'un şampiyon olan kadrosunda yer alan futbolcu, biri Ziraat Türkiye Kupası maçı olmak üzere 38 maçta toplam 8 gol kaydetti.

Etimesgut Belediyespor'daki ilk sezonunda oynadığı 23 maçta 4 gol atan Furkan Safi, futbol kariyeri boyunca Çaykur Rizespor U21 takımında 31 maçta 16 gol, Ziraat Türkiye Kupasında 7 maçta 1 gol, 3. Lig'de 54 maçta 11 gol ve Akademi Liglerinde ise 94 maçta 29 gole imza attı.

Genç Furkan, Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde Manisa Büyükşehir Belediyespor Sportif Direktörü Bülent Ataman, Başkan yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Memiş ve Tolga Tunç Çalışkan eşliğinde kendisini 1 yıllığına Yeşil-Beyaz formalı yapan sözleşmeye imzasını attı.

İmza töreninde konuşan Kulüp Başkan Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Furkan’ın takip ettikleri bir oyuncu olduğunu belirterek, “Furkan geçtiğimiz sezon kiralık olarak Etimesgut Belediyespor’da forma giymişti. Orada gösterdiği başarıyı burada tekrarlayacağına inanıyoruz. Oyuncunun bir yıllığına kiralanması noktasında Çaykur Rizesporlu yöneticilerle anlaşmaya vardık. Bu transferin gerçekleşmesinde gösterdikleri kolaylık nedeniyle Çaykur Rizesporlu yöneticilere de teşekkür ediyoruz. Oyuncu ve kulübümüz için hayırlısı olsun” dedi.

Manisa’ya gelmekten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Furkan ise, “Ben sahada sonuna kadar mücadele etmek için buradayım. Allah’ın izniyle şampiyonluk yaşamaya geldim. İnşallah benim ve kulübüm için bu transfer hayırlı olur. Transferimin gerçekleşmesinde destek veren başta Kulüp Başkanımız Metin Kalkavan olmak üzere Teknik Hocamız Hikmet Karaman'a teşekkür ediyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!