Advert
Advert
Advert

Türkiye Halter Şampiyonası Rize'de başladı

45 ilden 541 sporcunun katıldığı Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası Rize’de başladı.

Türkiye Halter Şampiyonası Rize'de başladı
Türkiye Halter Şampiyonası Rize'de başladı admin

45 ilden 385 erkek ve 156 bayan olmak üzere toplam 541 sporcu katılımıyla yapılan Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası Seronomi töreni yarışmanın 2. gününde Rize Yenişehir Spor Salonunda yapıldı.

Açılış seremonisine Rize Ak Parti Milletvekili Osman Aşkın Bak, Vali Yardımcısı Emre Nebioğlu, Halter Federasyon Başkanı Tamer Taşpınar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşan ve sözlerine 15 Temmuz akşamı yaşanan hain ve alçakça saldırıları kınayarak başlayan Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, darbecilerin hesap etmediği noktanın milletin imanı, inancı ve gücü olduğunu dile getirerek; “Bu girişim hiçbir şekilde affedilmeyecektir. Milletimiz dünya parlamentosuna, dünya demokrasilerine örnek bir duruş sergiledi. Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan komutasıyla millet sokakta istiklaline sahip çıktı.” dedi.

Genç haltercilere Rize’de ev sahipliği yapmaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Milletvekili Osman Aşkın Bak, “Yıldız sporcularımız Milli takıma girebilmek için Türkiye Şampiyonasında performans sergileyecek. 2020 Tokyo Olimpiyatları yolunda yıldız sporculara büyük önem veriyoruz. Şimdiden katılım sağlayan sporcularımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Öte yandan ilk günün ardından dereceye giren sporculara madalyaları protokol tarafından taktim edildi. Müsabakanın ilk gününde kızlarda 38 ve erkeklerde ise 157 sporcu yarıştı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!