Advert
Advert
Advert

Milli Takımdan Rizeli Gençlere davet

Rize Gençlik Spor Hentbol Takımı sporcularından 15 yaşındaki Ferdi Demirci ve Emirhan Yalçın U16 Hentbol Milli Takımına davet edildi.

Milli Takımdan Rizeli Gençlere davet
Milli Takımdan Rizeli Gençlere davet admin

Haber: Turgay AYHAN

U17 Hentbol Milli takımının 18-24 Temmuz tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirdiği kampına Eray Hekim ve Behlül Demir Aydın isimli 2 sporcusunu gönderen Rize Gençlik Spor Hentbol Takımı, bu kez de U16 Hentbol Milli Takım kampına Ferdi Demirci ve Emirhan Yalçın isimli sporcuları için davet aldı.

5 yıldır Rize Gençlik Spor Hentbol takımında oynayan 2001 doğumlu sol oyun kurucu Ferdi Demirci ve alt yapıdan yetişen yine 2001 doğumlu orta oyun kurucu Emirhan Yalçın, 24-30 Temmuz tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştirilecek olan U16 Hentbol Milli Takım kampında ter dökecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gençlik Spor Hentbol Takımı Antrenörü Hüseyin Demirci, "Rize Gençlik Spor Kulübümüz bu sezon U17 ve U16 Hentbol Milli Takım kamplarına 4 sporcu göndermeyi başarmıştır. Sporcularımız Emirhan Yalçın alt yapımızda yetişti ve yaklaşık 2 yıldır gurubumda mücadele ediyor. Sporcumuzun bu seviyeye gelmesinde en büyük emek antrenörümüz Oğuzhan Berber'e aittir, kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlere desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen İl Müdürümüz Mustafa Çelik Beye ve Hentbol Şube Müdürümüz Kenan Yücel Beye de teşekkürlerimizi sunuyoruz. Dilerim sporcularımız bu kamplarda muvaffak olur ve ileri de Milli takımımızın birer sporcusu olarak bizleri gururlandırırlar." şeklinde konuştu.

İlgili Haber

Rizeli gençlere Milli davet

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!