Advert
Advert
Advert

Rizeli hentbolculara Milli davet

Rize Gençlik Spor Hentbol Takımı sporcularından Eray Hekim ve Behlül Demir Aydın U17 Hentbol Milli Takımına davet edildi.

Rizeli hentbolculara Milli davet
Rizeli hentbolculara Milli davet admin

Haber: Turgay AYHAN

Rize Gençlik Spor Hentbol takımında 5 yıldır pivot oyuncu olarak görev alan 16 yaşındaki Eray Hekim ile yine 5 yıldır kaleci olarak görev yapan 16 yaşındaki Behlül Demir Aydın, U17 Hentbol Milli takımının 18-24 Temmuz tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştireceği kampına davet edildiler.

Rize Gençlik Spor Hentbol Kulübü Antrenörü Hüseyin Demirci konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "5 yıldır kulübümüzde hentbol oynayan sporcularımızın milli takım kampına davet edilmesinden dolayı çok mutluyuz. Rize Gençlik Spor Kulübümüz hentbol branşında adeta ilimiz için bir altyapı okulu niteliğinde olmuştur. Bundan önce de 27 sporcumuzu spor akademilerine gönderdik. Kulübümüzün sporcularımıza ve hentbol anlamında ilimize katkı sağladığına inanıyoruz. Genç sporcularımıza Milli Takım kampında başarılar dilerken, başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Çelik olmak üzere desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz. Daha çok destek alabildiğimiz taktirde Rizeli gençlerimize daha yararlı olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!