Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor altyapısı bayramlaştı

Çaykur Rizespor Altyapı hocaları Ramazan Bayramı dolayısıyla bir araya gelerek bayramlaşma programı düzenledi.

Çaykur Rizespor altyapısı bayramlaştı
Çaykur Rizespor altyapısı bayramlaştı admin

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’un altyapı gruplarında görev alan Antrenörler, Mehmet Cengiz Tesislerinde bulunan Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Merkezinde bayramlaştılar.

Altyapı Koordinatörü Mehmet Ali Karaca’nın da hazır bulunduğu bayramlaşma programına altyapı gruplarında görev alan antrenörlerin yanı sıra kulüp çalışanları da katıldı.

Görev dağılımı yapıldı

Öte yandan Çaykur Rizespor’da Başkan Metin Kalkavan ve teknik adam Hikmet Karaman’dan tam yetki alarak göreve gelen yardımcı teknik direktör ve altyapı koordinatörü Mehmet Ali Karaca, altyapıda görev dağılımını yaptı.

Yapılan görev dağılımı sonucunda Ömer Tornacı Gençlik Geliştirme Sorumlusu görevinin yanı sıra U13 Grubu Teknik Sorumlusu, U21 Teknik Sorumlusu Mustafa Yılmaz, U19 Teknik Sorumlusu Osman Sarımehmet ve Hakan Tüfekçi, U17 Teknik Sorumlusu Mustafa Kalafat, U16 Teknik Sorumlusu Bilal Karafazlıoğlu, U15 Teknik Sorumlusu Selim Küçükmustafa, U14 Teknik Sorumlusu Ali Köseoğlu, U12 Teknik Sorumlusu Ogün Kutlu, U11 Teknik Sorumlusu Ahmet Özkaya, U10 Teknik Sorumlusu Hakan Turanlı ve U9 Teknik Sorumlusu Aydın Turan oldu.

Kazım Rakıcı ve İhsan Öksüz’ün kaleci antrenörü olduğu altyapıda Ogün Kutlu , Ahmet Özkaya, Hakan Turanlı ve Aydın Turan ayrıca maç izleme ve analiz ekibi içinde yer alan isimler oldular.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!