Advert
Advert
Advert

Rizeli Kanocular dereceleri kaptırmadı

Giresun'da düzenlenen Türkiye Akarsu Kano Slalom Şampiyonası yarışlarına katılan Rize kulüpleri birincilik, ikincilik ve üçüncülük derecelerini kimseye kaptırmadılar.

Rizeli Kanocular dereceleri kaptırmadı
Rizeli Kanocular dereceleri kaptırmadı admin

04-05 Haziran tarihlerinde Giresun’un Çamoluk İlçesinde düzenlenen Akarsu Slalom Türkiye Şampiyonası, Büyükler, Gençler ve Yıldızlar kategorilerinde K1 ve C1 tekne sınıflarında yapıldı. Yarışmaya Rize, Artvin ve Giresun'dan katılan 7 kulübün sporcuları, Kelkit Çayında kıyasıya mücadele ettiler.

Yarışmalar sonunda dereceye giren kulüpler şu şekilde oluştu;

Büyük Erkeklerde 1. Yusufeli Belediyesi Spor Kulübü, 2. Rize Adrenalin Doğa Sporları Kulübü, Büyük Bayanlarda 1. Rize Gençlik ve Spor Kulübü, 2. Zigana Doğa Sporları GSK. ve 3.Yusufeli Turizm Doğa ve Su Sporları Kulübü

Genç Erkeklerde 1. Rize Gençlik ve Spor Kulübü, 2. Rize Adrenalin Doğa Sporları Kulübü ve 3. Yusufeli Belediye Spor Kulübü, Genç Bayanlarda 1. Rize Gençlik ve Spor Kulübü, 2. Rize Adrenalin Doğa Sporları Kulübü ve 3. Yusufeli Belediye Spor Kulübünden oluştu.

Yarışmalarda, Rize Gençlik ve Spor Kulübü ile Rize Adrenalinin Doğa Sporları Kulübünün antrenörlüğünü yapan Hasan Yıkılmaz’ın sporcuları, Genç Erkelerde, Genç bayanlarda ve büyük bayanlarda Türkiye Şampiyonu birincisi, Büyük erkekler, Genç Erkekler ve Genç Bayanlarda Türkiye şampiyonası ikincisi olarak en çok kupa ve madalya alan kulübün antrenörü oldu.

Haber: Bayram Ali KAVALCI
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!