Advert
Advert
Advert

Rizeli Judocular 2 madalya kazandı

Türkiye Judo Federasyonu tarafından Sakarya’da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Rizeli sporcular 2 bronz madalya başarısını elde ettiler.

Rizeli Judocular 2 madalya kazandı
Rizeli Judocular 2 madalya kazandı admin

03-05 Haziran 2016 tarihinde Sakarya'da düzenlenen ve Rize'nin 9 Erkek, 1 Bayan olmak üzere toplam 10 sporcu ile temsil edildiği Şampiyona, 70 ilden 803 sporcunun katılımı ile Serdivan İlçesindeki Sakarya Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Şampiyona sonunda Rizeli sporculardan Sude Köse 52 kiloda 3.'lük madalyasını alırken, Yavuz Selim Erkan da 73 kiloda 3'üncü olmayı başardı.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik yaptığı açıklamasında “Sporcu sayısının oldukça fazla olduğu şampiyonada ilimiz sporcularının almış oldukları dereceler bizleri gururlandırmıştır. Sporcularımızı şampiyonada göstermiş oldukları performans ve centilmenliklerinden dolayı tebrik ediyorum. Judo branşı Rize ilinde gün geçtikçe daha da yukarıya tırmanıyor. Bunda katkıları olan, emek harcayan antrenörlerimizi ve severek canı gönülden çalışan sporcularımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına Rize adına katılarak dereceye girerek 3.'lük madalyasının alan sporcular milli takıma girmeye hak kazandılar.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!