Advert
Advert
Advert

"Hacı Kaptan" Ankara'da sahnelendi

İlk gösterimi geçtiğimiz günlerde Rize'de gerçekleştirilen "Hacı Kaptan" isimli tiyatro oyunu bu kez Ankara'da seyirci karşısına çıktı.

admin

Rize Merkez Derneği'nin organizasyonuyla ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün desteğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, Rize Gençlik Merkezi Kişisel Gelişim Atölyesi drama grubu, Cevat Fehmi Başkut'un "Hacı Kaptan" adlı tiyatro oyununu Ankara'da sahneledi.

75. Yıl Devlet Tiyatroları Sahnesi'ndeki oyunda tiyatroseverler salonu tıklım tıklım doldurdu. Yönetmenliğini Yavuz Alaca ve Mustafa Kemal Atiş yaptığı eserde 26 gönüllü oyuncu rol aldı.

2 perdelik komedi oyunu izleyicilerden yoğun ilgi görürken, etkinlik sonunda söz alan Rize Merkez Derneği Başkanı Muammer Bostan "Amacımız tiyatro alanında Rize’de mihenk taşı olmuş bu ekibi Ankara'da oyun sergilemesini sağlayarak Rize'nin sadece Cumhurbaşkanı, Başbakan çıkaran bir memleket olmadığını, çok yetenekli sanatçılara da sahip olduğunu göstermektir" dedi.

Tiyatro oyununu, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Kaçar, CHP Trabzon eski Milletvekili Volkan Canalioğlu da izledi.

İlgili Haber "Hacı Kaptan" Rize'de seyirciyle buluştu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!