Advert
Advert
Advert

Şampiyon Ofspor'un Rizeli beşlisi

Bir yıl aradan sonra yeniden 2. Lige yükselen Ofspor'da forma giyen Rizeli futbolcular, takımın başarısında büyük katkı sağladılar.

Şampiyon Ofspor'un Rizeli beşlisi
Şampiyon Ofspor'un Rizeli beşlisi admin

Haber: Turgay AYHAN

Sezona Erdoğan Yılmaz yönetiminde başlayan Ofspor, kadrosuna Çaykur Rizespor altyapısında yetişen Rizeli 5 ismi dahil etti. Bu isimler; Takım Kaptanı Fatih Gültekin, Muhammet Fettahoğlu, Nevzat Bilen, Fatih Kaan Arıman ve Furkan Kopuz oldu.

2014-2015 Futbol Sezonunda mücadele ettiği 2. Ligden 3. Lige düşen ve bu sezon 3. Lig 2. Grupta yeniden 2. Lig mücadelesi veren Ofspor, 14 Mayıs Cumartesi günü Ankara 19 Mayıs Stadında oynadığı final maçında Diyarbekirspor'u penaltılarda 5-4 yenerek yeniden 2. Lige yükseldi.

Grubu 58 puanla 4'üncü sırada tamamlayan Ofspor, Play-Off maçları için ilk olarak grubu 3'üncü sırada tamamlayan Bodrumspor ile mücadele etti. Evinde konuk ettiği rakibini 1-0 mağlup eden Ofspor, deplasmanda ise rakibine 2-1 yenilmesine rağmen finale adını yazdırdı. Finalde Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelen Ofspor, normal süresi 1-1 berabere biten maçın uzatmalarında da eşitliği bozamayınca rakibini penaltı atışlarında 5-4 yenerek Etimesgut Belediyespor'un ardından adını 2. Lige yazdıran isim oldu.

Fatih Gültekin

Final maçında Diyarbekirspor'a penaltılardaki ilk golü atan 29 yaşındaki Takım Kaptanı Fatih Gültekin, futbola 12 yaşında Çaykur Rizespor altyapısında başladı. 2005 yılında profesyonel olan ve Aydınspor'a transfer edilen defans oyuncusu Fatih'in futbol kariyerinde Ofspor'un yanı sıra Pazarspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Bayrampaşa, İnegölspor, Erzurumspor ve Nazilli Belediyespor takımları yer alıyor.

U18 ve U19 Milli takımlarında 12 kez Milli formayı da giyen Fatih Gültekin, bu sezon Ofspor'da 35 maçta forma giyerek 5 gole de imza attı.

Muhammet Fettahoğlu

Futbola 12 yaşında Çayelispor altyapısında başlayan 24 yaşındaki Muhammet Fettahoğlu, 16 yaşında transfer olduğu Çaykur Rizespor'da 2011 yılında profesyonele imza attı. İnegölspor ve Erzurumspor'da mücadele eden Muhammet, 2 sezondur Ofspor'da mücadele ediyor.

Genç futbolcu bu sezon Ofspor forması ile 35 maçta mücadele etti.

Nevzat Bilen

Futbola 11 yaşında Çaykur Rizespor altyapısında başlayan 23 yaşındaki Nevzat Bilen, 18 yaşında Yeşil-Mavili kulüpte profesyonele imza attı. Pazarspor, Kırıkhanspor ve Gaziosmanpaşa kulüplerinde mücadele eden Nevzat, sezon başı Rizespor ile olan 5 yıllık sözleşmesinin tamamlanmasının ardından Ofspor ile anlaştı.

Bu sezon Ofspor forması altında 38 maça çıkan genç golcü, final maçında Diyarbekirspor'a attığı penaltı golüyle birlikte 10 gole imza attı.

Fatih Kaan Arıman

Futbola 11 yaşında Telekomspor'da başlayan 22 yaşındaki defans oyuncusu Fatih Kaan Arıman 14 yaşında Çaykur Rizespor altyapısına transfer oldu. 19 yaşında profesyonel sözleşmeye imza atan Fatih Kaan, o sezon Maltepespor'a kiralandı.

Çaykur Rizespor ile olan sözleşmesini sezon başı karşılıklı sona erdiren Fatih Kaan, Ofspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Genç futbolcu bu sezon Ofspor forması ile 5 maçta görev aldı.

Furkan Kopuz

Futbola 11 yaşında Çaykur Rizespor altyapısında başlayan 20 yaşındaki Furkan Kopuz ise 2014-2015 Futbol Sezonunda Galatasaray altyapısına transfer olarak burada 24 maça çıktı.

Sezon başında Ofspor ile 2 yıllık sözleşmeye imza atarak profesyonel geçiş yapan Furkan, bu sezon Ofspor forması altında 7 maçta görev aldı.

çaykur rizespor ofspor
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!