Advert
Advert
Advert

Türk Eğitim-Sen Rize Şubesi'nden futbol turnuvası

Türk Eğitim-Sen Rize Şubesi tarafından eğitim çalışanları arasında dostluk, tanışma ve kaynaşmayı sağlamak adına sosyal bir proje olarak organize edilen halı saha futbol turnuvası gerçekleştirdi.

Türk Eğitim-Sen Rize Şubesi'nden futbol turnuvası
Türk Eğitim-Sen Rize Şubesi'nden futbol turnuvası admin

23 Nisan - 05 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen Halı Saha Futbol Turnuvasına 15 takım katıldı.

Türk Eğitim-Sen Rize Şube Başkanı Celal Akarsu, turnuvadaki amaçlarının eğitimciler arasında birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu söyleyerek, “”Eğitim camiasının birlik beraberliği ve kaynaşması için Türk Eğitim Sen olarak sosyal ve kültürel faaliyetler düzenlemeye devam ederek bu yıl ilkini düzenlediğimiz Futbol Turnuvasını da geleneksel hale getireceğiz, bu turnuvada emeği geçen, turnuvaya katılan herkese Yönetim Kurulu olarak teşekkür ediyoruz.” dedi.

Final karşılaşması Yapraklar Ortaokulu - Kömürcüler Ortaokulu arasında oynandı. Karşılaşmada Yapraklar Ortaokulu rakibini 4-2 yenerek şampiyon oldu. Pazar TES’in 3'üncü olduğu turnuvada ilk 3'e giren takımlara ödülleri verildi. Turnuvada Şampiyon olan Yapraklar Ortaokuluna; kupa, yarım altın ve madalya, 2. olan Kömürcüler Ortaokuluna Çeyrek altın, 3. olan Pazar TES’e ise gram altın hediye edildi.

Ayrıca 11 gol atarak turnuvada gol kralı olan Murat Erhan Aksoy’a plaket takdim edildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!