Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor U21 ağabeylerini utandırdı

Çaykur Rizespor, deplasmanda Trabzonspor'a 6-0 mağlup olarak Rize'ye dönerken, U21 ekibi ise aynı saatte oynadığı maçta Trabzonspor U21 ekibini 4-1 mağlup etti.

Çaykur Rizespor U21 ağabeylerini utandırdı
Çaykur Rizespor U21 ağabeylerini utandırdı admin

Haber: Turgay AYHAN

U21 Ligi 32. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U21 ekibi, deplasmanda Trabzonspor U21 ekibi ile karşı karşıya geldi. Yeşil-Mavili U21 ekibi, ligin ilk devresinde evinde 2-0 mağlup olduğu rakibini rövanş karşılaşmasında 4-1 mağlup ederek, Trabzon deplasmanından puanla dönmeyi başardı.

Ligde son 4 haftadır namağlup şekilde yoluna devam eden Yeşil-Mavili Gençler, 3 puan serisini ise üst üste 3 maça taşıdı. Evinde Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra Konya deplasmanından 3-0 ile 3 puan koparan ve geçen hafta evinde Mersin İdmanyurdu U21 ekibini de 3-0 ile geçen Çaykur Rizespor U21 ekibi, bu kez deplasmanda Trabzonspor U21'i 4-1 ile geçerek hanesine 3 puan daha yazdırdı.

Trabzonspor Kadir Özcan Tesislerinde oynanan ve Samsun Bölgesi hakemlerinden Murat Göze'nin yönettiği karşılaşmanın ilk yarısında başarılı Teknik Sorumlu Ogün Kutlu'nun Genç öğrencileri farkı açmayı bildi ve soyunma odasına 3-0 önde girdiler. 20'inci dakikada Sinan Yazıcı'nın kullandığı köşe vuruşunda top Kaptan Oğuzhan Malcı'nın önüne düştü. Topu filelerle buluşturan Kaptan takımını 1-0 öne geçirdi. 25'inci dakikada yine köşe vuruşu kazanan Çaykur Rizespor'da bu kez topun başına Berat Delihasan geçti. Kaptan Oğuzhan bir kez daha topu filelere göndererek skoru 2-0'a taşıdı. 35'inci dakikada ise Kazım Kopuz'un pasında Sinan Yazıcı topu ağlara göndererek 3-0'lık ilk yarı skorunu belirledi. İkinci yarının hemen başında ev sahibi Trabzonspor U21 ekibi 49'uncu dakikada Yusuf Ünsal Küçükler'in kafa golü ile skoru 3-1'e taşıdı. Karşılaşmanın sonlarına doğru 87'nci dakikada Murat Bayar'ın pasında bu kez topu filelere gönderen isim Yusuf Sefa Durmuş oldu ve Çaykur Rizespor U21 ekibi sahadan 4-1 galip ayrıldı.

Son dört haftada 10 puan toplayan Ogün Kutlu yönetimindeki Çaykur Rizespor U21 ekibi, ligde 29 puana ulaştı ve 17'nci sırada yer aldı. Trabzonspor U21 ise 47 puanla 7'nci sırada kaldı. Çaykur Rizespor U21 ekibi, 13 Mayıs Cuma günü saat 15.30'da oynayacağı 33. Hafta karşılaşmasında evinde Gaziantepspor U21 ekibini konuk edecek. Ligin ilk devresinde deplasmanda oynanan maçta taraflar sahadan golsüz beraberlikle ayrılmışlardı.

A takımın 6-0, U19 ekibinin ise 5-1 mağlup olduğu Trabzonspor ekiplerine karşı 3 puanı hanesine yazdıran tek ekip Çaykur Rizespor U21 olmuş oldu. Genç Atmacalar 4-1'lik galibiyetinin sevincini soyunma odasında elleriyle 4 işareti yaparak çektirdikleri fotoğrafla paylaştılar.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!