Advert
Advert
Advert

Rize’nin Milli Gururu hemşehrilerinden destek bekliyor

Rize’nin Milli gururu Ramazan Döne, 6 Nisan Çarşamba Günü, 19:00’da Rize Yeni Spor Salonunda oynanacak olan Türkiye – Belkiça maçında Hemşerilerinden destek istedi.

Rize’nin Milli Gururu hemşehrilerinden destek bekliyor
Rize’nin Milli Gururu hemşehrilerinden destek bekliyor admin

Hentbol’da kariyerinin zirvesinde bulunan A Milli takımın Rizeli kaptanı Ramazan Döne, Çarşamba günü 19.00’da Rize Yeni Şehir Spor salonunda oynayacakları Türkiye – Belçika maçında hemşerilerinin tribünleri doldurarak destek vermesini istedi.

Küçüklüğünden bu yana Milli forma giymeyi hedeflediğini ve hedefinde kariyerinin zirvesine ulaşmayı başardığını ifade eden Döne, “Milli takım formasıyla onlarca maça çıktım. Ancak hiçbir maç öncesi şuan duyduğum heyecanı hissetmemiştim. Çünkü, Milli formayla memleketim Rize’de, akrabalarım, arkadaşlarım ve dostlarımın önünde maça çıkacağım. Bu benim için çok özel bir maç olacak ve hiç unutmayacağım anları hemşerilerim ile yaşamak ve paylaşmak istiyorum.” dedi.

Rize’nin plakası 53 Numaralı formasıyla ülke ülke gezerek önemli başarılara imza atan Döne, “Bu maç bizim için çok önemli. Kazanmamız gereken bir maç. Rakibimizle ilk maçı Rize’de oynayacağız. İkinci maç ise deplasman da oynanacak. Rakibimizi elememiz halinde 2018 Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası Eleme Gruplarına katılmaya hak kazanacağız. Seyirci desteğine çok ihtiyacımız olacak. Yıllardır buralara gelmek için ter döküyoruz. Milli takımımızı hedefe ulaştırmak için Rizelilerden sadece 60 dakikalık destek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

A Milli Hentbol Takımı, Rize'de Belçika ile oynayacağı maçın rövanşını 09 Nisan Cumartesi akşam saat 20.00'de Belçika'nın Country Hall de Liege Salonunda oynayacak. Milli takımımız bu maçlarda rakibi Belçika'yı elerse, 2018 Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası Eleme Gruplarına kalacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!