Advert
Advert
Advert

A Milli Takım'dan Türk Telekom Lisesi'ne ziyaret

Rize Yenişehir Spor Salonu’nda bu hafta Belçika Milli takımı ile karşılaşacak olan Hentbol A Milli takımı hazırlıklarını Ardeşen ve Pazar ilçesinde sürdürürken Türk Telekom Spor Lisesine ziyarette bulundu.

A Milli Takım'dan Türk Telekom Lisesi'ne ziyaret
A Milli Takım'dan Türk Telekom Lisesi'ne ziyaret admin

Hentbol A Milli takım antrenörü Ayhan Öztürk öğrencilere Spor Lisesinde okumakla çok şanslı olduklarını vurgularken "Bizim zamanımızda bu tarz okullar yoktu. Bize göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Belçika ile yapacağımız bu önemli mücadelede siz değerli öğrencilerimizi de tribünde görmek istiyoruz" dedi.

Türk Telekom Spor Lisesi Müdürü Alper Avluk Hentbol A Milli takımının ziyaretinden duydukları memnuniyetini ifade ederken "6  Nisan 2016 Çarşamba günü Belçika ile Rize Yeni Şehir Spor Salonu’nda karşılaşacak olan Hentbol A Milli takımımıza şimdiden başarılar diliyorum. Rize ilinde gerçekleşecek olan Çeyrek final müsabakasında Türk Telekom Spor Lisesi olarak spor salonunda yerimizi alarak Milli takımımızı destekleyeceğiz. A milli takımımız Belçika karşısında güzel bir galibiyet ile bizleri mutlu edecektir. Milli başarınız Spor Lisesi olarak öğrencilerimizi spor adına sizlerin peşinden yürüme isteğini artıracaktır" dedi.

Ziyarete Vali Yardımcısı Mehmet Kurt da eşlik etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!