Advert
Advert
Advert

Rize'de hazırlanan Milli Takıma baklava dopingi

6 Nisan günü saat 19.00’da Rize Yenişehir Spor Salonunda Belçika Milli Takımı ile karşı karşıya gelecek olan Hentbol A Milli Takımı hazırlıklarını Ardeşen ve Pazar’da Kamp yaparak sürdürüyor.

Rize'de hazırlanan Milli Takıma baklava dopingi
Rize'de hazırlanan Milli Takıma baklava dopingi admin

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Spor Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa, Hentbol İl Temsilcisi Fevzi Nebioğlu hazırlık çalışmaları kapsamında Pazar Mehmet Akif Pirim Spor salonunda Antrenmanlarını sürdüren Hentbol A Milli Takımını ziyaret ederek oynanacak maçta Milli Takım sporcularına baklava ikram ederek başarılar dilediler.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik “6 Nisan 2016 Çarşamba günü Belçika ile Rize Yenişehir Spor Salonunda karşılaşacak olan Hentbol A Milli Takımımıza şimdiden başarılar diliyorum. Rize ilinde gerçekleşecek olan Çeyrek Final müsabakasında Rizeli spor severler ile birlikte spor salonumuzda yerimizi alarak milli takımımızı destekleyeceğiz. A Milli takımımız Belçika karşısında güzel bir galibiyet ile bizleri mutlu edecektir. Rize ilinde bu tür organizasyonların gerçekleşmesi bizleri mutlu etmektedir. Emeği geçen herkese ve Milli takımımıza da bundan sonra ki müsabakalarda başarılar diliyorum“ diye konuştu.

Kaymakam Selçuk Aslan da hentbolculara hitap ederek, “Sizlerin gayretleriyle Hentbolda farklı başarılar gelecektir. Sizlerin çabaları, milli başarılarınız gençlerimizin de sizlerin peşinden yürüme isteğini artıracaktır. Sizin izinizden yürümek isteyen gençlerimize rol-model olacaksınız. 6 Nisan 2016 saat 19.00’da Rize Yenişehir Spor Salonunda yapılacak olan Türkiye – Belçika Erkekler Hentbol Çeyrek Finalinde bayraklarımızla tribünde biz de destekçiniz olacağız.” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!