Advert
Advert
Advert

Kazayla kendini vuran genç hayatını kaybetti

Oynadığı tabancanın kazara ateş alması sonucu göğsünden vurulan 20 yaşındaki Nevzat Demircioğlu hayatını kaybetti.

Kazayla kendini vuran genç hayatını kaybetti
Kazayla kendini vuran genç hayatını kaybetti admin

Samsun İlkadım İlçesi Hastanebaşı Mahallesi'nde meydana gelen olayda arkadaşlarıyla gezmeye çıkan Nevzat Demircioğlu (20), eline aldığı tabancayla oynarken kazayla tetiğe dokundu. Ateş alan tabancadan çıkan mermi Nevzat Demircioğlu'nun sol göğsüne isabet etti.

Arkadaşları tarafından yoldan geçen bir kamyonet ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götüren ve burada ameliyata alınan genç,  yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kendi değil arkadaşı vurdu

Olayla ilgili soruşturma başlatan Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, Demircioğlu'nun Hastane Mahallesi'nde arkadaşları ile silahla uğraştıkları sırada vurulduğunu belirledi. Demircioğlu'nun, olay sırasında H.E.K'nin (17) elinde bulunan tabancanın ateş alması sonucu kazara vurulduğu tespit edildi.

Bunun üzerine H.E.K. (17) gözaltına alındı. Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen H.E.K, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan H.E.K'nin mahkemede verdiği ifadede, tabancanın tetiğine dokunduğunu ancak tetiğin düşmediğini, daha sonra üst kapak sürgüsünü çektiği sırada silahın patladığını söylediği öğrenildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!