Advert
Advert
Advert

Ardeşen GSK'ya coşkulu karşılama

Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası Şampiyonu olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) kafilesi yüzlerce araçlık konvoyla karşılandı.

Ardeşen GSK'ya coşkulu karşılama
Ardeşen GSK'ya coşkulu karşılama admin

Bursa Nilüfer’de düzenlenen Türkiye Kupası Finalinde Yenimahalle Belediyespor’u 33–31 mağlup ederek şampiyon olan Ardeşen GSK kafilesi gece geç saatlerde Trabzon havalimanına geldi.

Burada Eski Tunca Belediye Başkanı Ahmet Topal İle Ardeşen Kaymakamlığı Adına Ferhat Çağlar ile İlker Kabaoğlu tarafından çiçeklerle karşılanan şampiyon “Dişi Atmacalar” karayolu ile Ardeşen’e geçerken Rize il sınırında Ardeşen Off-Road Spor Kulübü ile Ardeşen Kaçkarlar İnşaat öncülüğünde yüzlerce araçlık konvoyla karşılandı.

Taraftarların sevgi gösterileri eşliğinde Ardeşen’e gelen sporcular büyük bir sevinç gösterisi ile karşılandı. Ardeşenli taraftarlar Hükümet Konağı önünde adeta yeri göğü inletti. Dişi Atmacalar burada da “Şampiyon” tezahüratları ile karşılanırken, taraftarların meşaleleri eşliğinde Şampiyonluk kupası havaya kaldırıldı.

Daha sonra Ardeşen Kaymakamlığına geçen sporcular, Kaymakam Emrah Yılmaz’la buluştu. Takım Kaptanı Perihan Topaloğlu Şampiyonluk kupasını Kaymakam Yılmaz’a takdim ederken Kaymakam Yılmaz’da kaptan Topaloğlu’na çiçek takdim etti.

Daha sonra Kaymakamlık toplantı salonunda devam eden kutlamalar da bir konuşma yapan Kaymakam Yılmaz, Şampiyon olan takımlarını kutlayarak “Türkiye Kupası Şampiyonluğu bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. İlçe halkı olarak büyük bir sevinç yaşadık. Sizleri Ardeşenlilerin temsilcisi olarak gönülden kutluyorum. Aynı başarıyı Süper Lig şampiyonluğunuzda da göstereceğinizi biliyoruz ve o kupayı da kazanmak için halkımızla birlikte var gücümüzle sizlere destek vereceğimizi ifade etmek istiyorum.” dedi.

Ardeşen GSK Onursal Başkanı Dursun Yaşaroğlu ise elde edilen başarının kolay olmadığını, tam 8 yıllık bir mücadelenin eseri olduğunu ifade ederek, “Çok uzun ve zorlu bir sürecin ardından taşraya bu büyük kupayı kazandırmanın mutluluğunu ve haklı gururunu yaşıyoruz. Bu kupayı sadece takımımız kazanmadı. Rize’nin özverisi, Ardeşen’in büyük gönüllülüğü kazandı. Kendisi küçük ama gönlü büyük olan Ardeşen’imizin her kesiminden aldığımız destek bizleri başarıya ulaştırdı. Gerek Ardeşen’deki maçlarımız da, gerekse de Deplasmandaki maçlarımızda bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımızın emeği asla görmemezlikten gelinemez. Aynı şekilde Başta Çaykur olmak üzere bizlere manevi desteğin yanı sıra maddi destekleri ile ayakta tutan tüm sponsorlarımıza, Ardeşenli, Rizeli ve Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki işadamlarımıza çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 1 aylık süreç içerisinde Lig Şampiyonluğunu kovalayacağız. Çok daha zorlu maçlar bizi bekliyor. Ama bu zorlu maçları hep birlikte kazanacağız.” dedi.

İlgili Haber

Türkiye Kupası Ardeşen GSK'nın

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!