Advert
Advert
Advert

Rizespor hazırlık maçında da Beşiktaş'a mağlup oldu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile Beşiktaş, oynadıkları hazırlık maçı ile Milli Maç arasını değerlendirdi.

Rizespor hazırlık maçında da Beşiktaş'a mağlup oldu
Rizespor hazırlık maçında da Beşiktaş'a mağlup oldu admin

Yeşil-Mavili Çaykur Rizespor, ligin 8. Haftasında deplasmanda 1-0, 25. Haftasında ise evinde 2-1 mağlup olduğu Siyah-Beyazlı Beşiktaş ekibine bu kez hazırlık maçında 3-0 mağlup oldu.

Daha 14 gün önce lig maçında Rize'de karşı karşıya gelen ekipler, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in talep etmesi üzerine bu kez Milli maç için lige verilen arayı hazırlık maçı yaparak değerlendirdiler. Teknik Direktör Hikmet Karaman, takımın yedek kadrosunu altyapı futbolcularından oluşturdu.

Çaykur Rizespor maçın ilk yarısında sahaya kalede Itandje, Murat Duruer, Ümit Kurt, Koray Altınay, Orhan Ovacıklı, Robin Yalçın, Ludovic Sylvestre, Sercan Kaya, Ahmet İlhan Özek, Mehmet Akyüz ve Patryk Tuszynski 11'i ile çıktı. Karaman, takımın yedek kadrosunda altyapıdan profesyonel olan Mert Kuleli ve U21 kalecisi Muharrem Şimşek olmak üzere iki yedek kaleci barındırdı. Diğer profesyonel altyapı futbolcuları Taha Gür ve Ufuk Buncukçu'nun yanında U21 ekibinden Hüseyin Yıldız, Sinan Yazıcı ve Yusuf Sefa Durmuş da yedek kadrosunda bulunan isimler oldu.

Karşılaşmada Kaleci Mert Kuleli 81'inci dakikada Itandje'nin yerine oyuna girerken, 56'ncı dakikada Taha Gür, Sercan Kaya'nın yerine, 63'üncü dakikada Ufuk Buncukçu, Mehmet İlhan'ın yerine, 76'ncı dakikada Sinan Yazıcı, Ahmet İlhan Özek'in yerine, 87'nci dakikada ise Yusuf Sefa Durmuş, Murat Duruer'in yerine ve Hüseyin Yıldız, Robin Yalçın'ın yerine oyuna girdileri. Kaleci Muharrem Şimşek ise kulübede bekleyen tek isim oldu.

Atatürk Olimpiyat Stadında oynanan hazırlık maçının 38'inci dakikasında Serdar’ın pasında Tosic topu filelerle buluşturdu ve skoru 1-0 yaptı. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda 58'inci dakikada yine Serdar’ın ortaladığı topa bu kez Hamza vurdu ve skor 2-0 oldu. 61'inci dakikada Tolgay’ın savunma arkasına gönderdiği pasta Sedat bu kez topu ağlara gönderen isim oldu ve karşılaşma Beşiktaş'ın 3-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Lige verilen Milli aranın ardından Çaykur Rizespor, 4 Nisan Pazartesi günü saat 19.00'da oynayacağı 27. Hafta karşılaşmasında evinde 24 puanlı Kayserispor'u konuk edecek. Ligin ilk devresinde deplasmanda mücadele eden ekipler sahadan golsüz berabere ayrılmışlardı. Lider Beşiktaş ise aynı gün saat 20.00'de Kasımpaşa deplasmanına konuk olacak.

Beşiktaş: 3 - Çaykur Rizespor: 0

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Volkan Bayarslan xx, Mehmet Yıldırım xx, Oktay Önge xx

Beşiktaş: Günay xx (Hüseyin Yılmaz dk. 87 ?), Serdar xx, Alexis xx, Marcelo xx, Tosic xx, Beck xx (Sezer Yıldırım dk. 66 x), Tolgay xx (Yusuf Oyit dk. 74 x), Necip xx, Kaan Baysal xx (Sedat Şahintürk dk. 46 x), Mustafa Pektemek xx, Hamza xx

Çaykur Rizespor: Itandje xx (Mert Kuleli dk. 81 x), Murat xx (Sefa Durmuş dk. 87 ?), Ümit xx, Koray xx, Orhan xx, Robin xx (Hüseyin Yıldız dk. 87 ?), Sylvestre xx, Sercan xx (Taha Gür dk. 56 x), Ahmet İlhan xx (Sinan Yazıcı dk. 76 x), Mehmet xx (Ufuk dk. 63 x), Tuszynski xx

Goller: Tosic (dk. 38), Hamza (58), Sedat (dk. 61) (Beşiktaş)

beşiktaş çaykur rizespor
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!