Advert
Advert
Advert

Pazarspor işini mucizelere bıraktı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Pazarspor, deplasmanda Konya Anadolu Selçukspor’a 4-0 mağlup olarak ligin son sırasına geriledi ve kümede kalma hayallerini mucizelere bıraktı.

Pazarspor işini mucizelere bıraktı
Pazarspor işini mucizelere bıraktı admin

Spor Toto 2. Lig’de 28. Hafta karşılaşması için Konya deplasmanına giden Mavi-Beyazlı Pazarspor, ligin ilk devresinde evinde konuk ettiği rakibine 2-1 mağlup olmuştu.

Kalan son haftalarda kaybedilen her puanın Pazarspor’u küme düşmeye biraz daha fazla ittiği bir noktada, geçen hafta İstanbulspor karşısında alınan 3-1’lik mağlubiyetin ardından bu maçtaki puan kaybı kümede kalma ümitlerini mucizelere bıraktı.

Konya Büyük Şehir Belediyesi Atatürk Stadında oynana karşılaşmanın ilk yarısı, Can Demir Aktav’ın 15’inci dakikada kaydettiği golle 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda ise Aytaç Uluş 53’üncü dakikada skoru 2-0, Okan Derici 56’ncı dakikada skoru 3-0 ve 88’inci dakikada yine Okan Derci bu kez penaltıdan skoru 4-0 yaparak maçın sonucunu belirledi. Karşılaşmanın 87’nci dakikasında Pazarspor’da Serhat Keskinsoy, ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kart ile oyun dışında kalarak takımını 10 kişi bıraktı.

Ligin bitimine son 6 maç kalırken 17 puanla ligin son sırası olan 18’inci sırada yer alan Pazarspor, kümede kalma ihtimalini oynayacağı tüm maçlardan puan almasıyla mümkün kılabilecek. Düşme potasından kurtulan en yakın rakibi Hatayspor ile arada 7 puan fark bulunan Pazarspor, 27 Mart Pazar günü saat 13.00’de evinde 47 puanla 5’inci sırada bulunan Bandırmaspor’u konuk edecek. Pazarspor ligin ilk devresinde rakibine deplasmanda 1-0 mağlup olmuştu.

Pazarspor 30. Hafta maçında üst sıralarda bulunan 38 puanlı Nazilli Belediyespor deplasmanına gidecek. 31. Haftada evinde 41 puanlı Hacettespor’u konuk edecek. 32. Haftada 27 puanlı Alpedo Kahramanmaraşspor deplasmanına konuk olacak. 33. Haftada evinde 22 puanlı Anadolu Üsküdar 1908spor’u konuk edecek olan Pazarspor son hafta olan 34. Haftada ise 38 puanlı Pendikspor deplasmanına konuk olacak.

Ligde küme düşmemek için özellikle Anadolu Üsküdar 1908spor ve Alpedo Kahramanmaraşspor’u mağlup etmesi gereken Pazarspor’un, üst sıralarda bulunan diğer rakiplerinden de mutlaka puan alması gerekiyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!