Advert
Advert
Advert

Çaykurspor Güreş Takımı Türkiye 3.'sü oldu

Rize Yeni Şehir Spor salonunda sona eren, Türkiye Gençler Grekoromen Şampiyonasında, Çaykur Spor Kulübü spor Grekoromen Güreş Takımı birçok klasmanda elde etmiş olduğu birincilik, ikincilik ve üçüncülük şampiyonluklarıyla, yarışmaya katılan 48 il takımı arasında Türkiye üçüncülüğünü kazanmayı başardı.

Çaykurspor Güreş Takımı Türkiye 3.'sü oldu
Çaykurspor Güreş Takımı Türkiye 3.'sü oldu admin

Rize’de üç gün devam eden, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Güreş Federasyonu Gençler Grekoromen Türkiye Şampiyonasında,  57 takım Puanıyla Ankara ASKİ Spor Kulübü Şampiyonanın 1.'si oldu. 54 takım puanıyla İstanbul Büyük Şehir Belediye spor Kulübü şampiyonanın ikincisi olurken, 35 takım puanıyla Çaykur Spor Kulübü Şampiyonanın üçüncülüğünü etti.

Müsabakaların ilk gününde, Çaykur sporlu güreşçi 96 kilo klasmanında İbrahim Tığcı rakiplerini yenerek, Türkiye Şampiyonası birincisi oldu. Güreş müsabakaların ikinci gününde, 74 kilo klasmanında Çaykur sporlu Güreşçi Ömer Gavuz Türkiye üçüncülüğünü elde etmiş oldu. Güreşlerin son gününde, Çaykurspor’un bir başka başarılı güreşçilerinden, 84 kilo klasmanında Salih Aydın Türkiye şampiyonası üçüncüsü olarak kulüplerine, bir altın, iki bronz madalya ve Türkiye Şampiyonluğu üçüncülük kupasını kazandırmayı başardılar.

Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü Başkanı İmdat Sütlüoğlu, Gençler Türkiye Şampiyonasının ikinci gününde Rize Yeni Şehri Spor salonunda, İstanbul'dan Lise arkadaşı Eski dünya grekoromen şampiyonu Salih Bora ile birlikte bir müddet müsabakaları seyrederek, dereceye giren güreşçilere madalyalarını taktim etti.

Sütlüoğlu, müsabakalarda dereceye giren, bütün takımların sporcularına, antrenör ve hakemlere Çaykur’un çaylarından hediye etti. Genel Müdür Sütlüoğlu, müsabakaların ardından, Türkiye şampiyonası üçüncüsü olan, sporcularını, antrenör ve idarecilerini makamında kabul ederek tebrik etti. Çaykurspor Kulübü Başkanı İmdat Sütlüoğlu, altın ve bronz madalya ile takım halinde Türkiye şampiyonası üçüncülük kupasını kazanan takımının sporcu ve antrenörlerine Çaykur’un üretmiş olduğu çeşitli ürünlerle birlikte, yöresel el sanatları ürünleri hediye etti.

Haber: Bayram Ali KAVALCI
çaykur çaykurspor güreş takımı imdat sütlüoğlu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!