Advert
Advert
Advert

Halter'de Rize Şampiyonları belli oldu

Rize'de düzenlenen Halter İl Birinciliği müsabakalarında, halter sporcuları performanslarıyla göz doldurdular.

Halter'de Rize Şampiyonları belli oldu
Halter'de Rize Şampiyonları belli oldu admin

Türkiye Halter Federasyonu Rize İl Temsilciliği 2016 yılı faaliyet programı çerçevesinde 19-20 Mart 2016 tarihleri arasında Rize Çok Amaçlı Spor Salonunda Yıldız Kız ve Erkek ile Minik Erkekler kategorilerinde gerçekleştirilen Halter İl Birinciliği müsabakaları 18 erkek 3 kadın sporcu olmak üzere toplamda 21 sporcu katılımıyla yapıldı.

2015 yılı Mayıs itibariyle ilk defa faaliyet göstermeyen başlayan halter branşına Rizeli gençlerin ilgisi büyük oldu. Halter antrenörü Sibel İlgün nezaretinde Rize Çok Amaçlı Spor Salonunda çalışmalarına devam eden halter sporcuları katıldıkları müsabakalarda performanslarıyla göz doldurdular.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik yaptığı açıklamasında “İlimizde bir ilk daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Halter branşında ilk defa ilimizde il birinciliği düzenlendi. Halter antrenörümüzle birlikte her ay ilimizde İl Birinciliği faaliyet programında yer alan yarışmalar düzenleyerek gençlerimizi daha başarılı hala getirmek istiyoruz. Kısa sürede güzel bir aile oluşturan Sibel İlgün hocamı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum“ dedi.

İl Birinciliği yarışmalarında dereceye giren Sporcular Temmuz ayında Rize’de düzenlenecek olan U15 Yıldızlar Ferdi Türkiye Kupasına katılmaya hak kazandılar.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!