Advert
Advert
Advert

Trabzonspor Osman Nuri Şahinoğlu'nu unutmadı

Yıllarca Çaykur Rizespor'da futbol oynayarak ardından Trabzonspor'a transfer olan ve Bordo-Mavili ekibin o dönemki ismiyle 1. Lig, şimdinin Süper Ligdeki son şampiyon olduğu kadroda yer alan Osman Nuri Şahinoğlu'nu Trabzonspor kulübü unutmadı.

Trabzonspor Osman Nuri Şahinoğlu'nu unutmadı
Trabzonspor Osman Nuri Şahinoğlu'nu unutmadı admin

Futbolu bıraktıktan sonra 2000-2001 yıllarında Pazarspor'da Teknik Direktörlük yapmaya başlayan Şahinoğlu, 2004 yılından itibaren Çaykur Rizespor altyapısında görev almaya başlamış ve 11 yıl A2 Liginde görev almıştı. 2013-2014 sezonunda Türkiye 3.'sü olan A2 ekibinin başında yer alan Şahinoğlu'nun, bu sezon başında kulüp tarafından görevine son verilmişti.

Yeşil-Mavili Kulüp tarafından hizmetleri unutulan Osman Nuri Şahinoğlu'nu Trabzonspor unutmadı ve Trabzonspor tarihine adını yazdıran efsanelere "vefa plaketi" töreni sırasında Osman Nuri Şahinoğlu'nu da eski futbolcusu olduğu için onurlandırdı.

Hafta sonu oynanan Sivasspor maçı öncesi yapılan törende Çaykur Rizespor'da futbola başlayan Yeşil-Mavili takımın efsane futbolcuları arasında yer alan ve geçen sezona kadar U21 Takımın teknik sorumluluk görevini yapan Osman Nuri Şahinoğlu, Bordo-Mavili takım tarafından plaketle onurlandırıldı.

Trabzonspor Kulübünden yapılan resmi açıklama şu şekilde:

"Hüseyin Avni Aker Stadı’nın sonuna yaklaşılırken her maç öncesi Trabzonspor tarihine adını yazdıran efsanelerimize "VEFA PLAKETİ" taktim töreni yapılmaya devam ediliyor.

Sivasspor maçı öncesinde yapılan törende efsanelerimiz Ali Yavuz, Ahmet Ceyhan, Aziz Öğütcen, Metin Bak, Sinan Ünal, Raci Özkara, Orhan Kaynak, Hasan Şengün, Osman Nuri Şahinoğlu, Selami Güven, Mustafa Gedik, Bülent Gürsoytrak ve Galip Değerli’ye plaketleri Başkanımız Muharrem Usta ve Asbaşkanımız Ahmet Çubukçu tarafından verildi."

çaykur rizespor trabzonspor
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!