Advert
Advert
Advert

Güreş camiası Çaykur'un misafiri oldu

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Gençler Grekoromen Güreş Şampiyonası nedeniyle Rize’de bulunan sporcuları ve yöneticilerini Çaykur'da ağırladı.

Güreş camiası Çaykur'un misafiri oldu
Güreş camiası Çaykur'un misafiri oldu admin

Sütlüoğlu, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın başkanlığında müsabakalara katılan çok sayıda, güreş hakemlerine, güreş kulüplerinin idarecilerine, güreş takımlarının antrenörlerine, güreş gözlemcilerine ve müsabakaları izlemek için Rize’ye gelen, eski ve yeni Milli, Dünya ve olimpiyat şampiyonu güreşçilere Çaykur Sosyal tesislerinde bir akşam yemeği verdi.

Yemeğe Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri, Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi, Grekoromen Güreş Dünya Eski Şampiyonu Salih Bora, Rize Güreş İl Temsilcisi Muharrem Pala, Çaykur Genel Müdür Yardımcıları Süleyman Pınarbaş, Turgay Turna ve Yusuf Ziya Alim katıldılar.

Yemek sonrasında konuşan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, “1980’lı yılların başında, ülkemize ardarda Dünya ve Avrupa şampiyonlukları kazandıran, İstanbul, Fatih Pertevniyal lisesinden okul arkadaşım, güreşte hiç bir zaman unutamayacağımız, Milli gururumuz Salih Bora’yla uzun zaman sonra bu şampiyonluk vesilesiyle buluşmuş olduk. Özlem giderdik, okul yıllarımızı yad ederek, anılarımızı tazelemiş olduk. Bugün ata sporumuz güreşimiz beklenen ve özlenen yere doğru emin adımlarla gitmektedir. Bakanlığımız ve Güreş Federasyonumuz, Türk gibi güçlü sözünün gereğini yerine getirmektedir. Türk güreşine Çaykur spor güreş kulübümüz takımı olarak sağladığımız katkı ve başarılar güreş camiası ve güreş severler tarafından malumunuzdur. Yeni projelerimizle Türk güreşine katkı sağlamaya teşekkülüm ve kulübümüz olarak devam edeceğiz. İnşallah yakın gelecekte yapılacak olan Dünya güreş şampiyonasında, ülkemize yine, yeni Salih Bora’lar, Selçuk Çebi’ler çıkartacağınızın başarılarına şahit olmaktayız.” dedi.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın da yaptığı konuşmada Rize'de olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirerek misafirperverliğinden dolayı Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'na ve tüm teşekkülüne teşekkürlerini sundu.

Haber: Bayram Ali KAVALCI
çaykur imdat sütlüoğlu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!