Advert
Advert
Advert

Pazarspor kötü gidişatına devam ediyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve küme düşmemeye oynayan Mavi-Beyazlı Rize temsilcisi Pazarspor, evinde konuk ettiği İstanbulspor’a 3-1 mağlup olarak kötü gidişatını sürdürdü.

Pazarspor kötü gidişatına devam ediyor
Pazarspor kötü gidişatına devam ediyor admin

Pazarspor, 27. Hafta karşılaşmasında, ligin ilk devresinde deplasmanda golsüz berabere kaldığı ligin güçlü ekiplerinden İstanbulspor’u bu kez evinde konuk etti. İlk yarısı 1-1 berabere tamamlanan maçın ikinci yarısında konuk ekip İstanbulspor sahadan 3 gol atarak 3 puan ile ayrıldı.

Maçta İstanbulspor’a galibiyeti getiren golleri 36’ncı dakikada Yakup Ramazani, 65’inci dakikada Hurşit Taşcı ve 79’uncu dakikada Yalçın Kılınç kaydetti. Ev sahibi Pazarspor’un tek golünü ise Ozan Solak 45’inci dakikada penaltıdan kaydetti.

Ligde şimdiye kadar 4 galibiyet ve 5 beraberlik elde edebilen Pazarspor, 18’inci mağlubiyetini alarak 17 puan ile 17’nci sıradaki yerinde kaldı. İstanbulspor ise 59 puana yükseldi ve 2’nci sıradaki yerini korudu.

Küme düşme potasına iyice sıkışan Pazarspor, 23 Mart Pazar günü saat 13.30’de oynayacağı ligin 28. Hafta karşılaşmasında 28 puanlı Konya Anadolu Selçukspor deplasmanına konuk olacak. Pazarspor, ligin ilk devresinde evinde konuk ettiği rakibine 2-1 mağlup olmuştu.

Pazarspor: 1 - İstanbulspor : 3
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!