Advert
Advert
Advert

Rize'de Oryantiring okul müsabakaları yapıldı

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Küçükler, Yıldızlar ve gençler Oryantiring müsabakaları yapıldı.

Rize'de Oryantiring okul müsabakaları yapıldı
Rize'de Oryantiring okul müsabakaları yapıldı admin

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün 2015-2016 Faaliyet Programı çerçevesinde 8 Mart tarihinde sahil mevkiinde yapılan yarışmalara 175 sporcu katıldı.

Müsabakalar sonunda okul takımlarında Küçük Kızlarda Çamlıhemşin Dikkaya İlkokulu, küçük erkeklerde Çaykur Ortaokulu, Yıldız Erkeklerde Çamlıhemşin Dikkaya Ortaokulu, Yıldız Kızlarda Kurtuluş Ortaokulu, Genç Kızlarda Ali Metin Kazancı Rize Lisesi, Genç Erkeklerde Hasan Sağır Anadolu Lisesi il birincisi oldular.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara madalya ve başarı belgeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Koordinatörü Kenan Yıldırım, Okul Sporları İl temsilcisi Mustafa Aydın ve antrenörler tarafından takdim edildi.

Küçükler ve Yıldızlarda derece yapan sporcular ve okul takımları 10 Mayıs tarihinde, gençler ise 8 Nisan 2016’da Rize'yi grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazandılar.

Dereceye giren takımlar şöyle;

Küçük Erkeklerde Çaykur İlkokulu birinci, Kömürcüler İlkokulu ikinci, Şehit Nedim Çalık İlkokulu üçüncü, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu dördüncü, Küçük Kızlarda Çamlıhemşin Dikkaya İlkokulu birinci, Çaykur İlkokulu ikinci, Kalkandere Çayır İlkokulu üçüncü ve Kömürcüler İlkokulu dördüncü…

Yıldız Erkeklerde Çamlıhemşin Dikkaya Ortaokulu birinci, Çaykur Ortaokulu ikinci, Kalkandere Çayır Ortaokulu üçüncü, Yıldız Kızlarda Kurtuluş Ortaokulu birinci, Çaykur Ortaokulu ikinci ve Çamlıhemşin Dikkaya Ortaokulu üçüncü…

Genç Erkeklerde Hasan Sağır Anadolu Lisesi birinci, Ali Metin Kazancı Rize Lisesi ikinci, Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü, Pazar Necat Sağbaş Anadolu Lisesi dördüncü, Genç Kızlarda ise A.M.K. Rize Lisesi birinci, Hasan Sağır Anadolu Lisesi ikinci, Pazar Necat Sağbaş Anadolu Lisesi üçüncü ve Çamlıhemşin Çok Programlı Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!