Advert
Advert
Advert

Futbolda Rize'nin okul şampiyonları belli oldu

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okullar arası Yıldızlar Kız-Erkek Futbol İl Birinciliği sona erdi.

Futbolda Rize'nin okul şampiyonları belli oldu
Futbolda Rize'nin okul şampiyonları belli oldu admin

4 kız ve 15 erkek takımın katıldığı Yıldızlar Futbol İl Birinciliği maçları Ardeşen ve Derepazarı İlçe standı yapıldı. 9 gün boyunca devam eden müsabakalar sonunda il birincisi olan takımlar Rize'yi 06-08 Nisan 2016 tarihlerinde Ordu'da yapılacak grup müsabakalarında temsil etme hakkı kazandı.

Müsabakalar sonunda Yıldız Kızlarda Denizciler Ortaokulu birinci, Cumhuriyet Ortaokulu ikinci, Fındıklı Aksu Ortaokulu üçüncü ve Haberal Ortaokulu dördüncü olurken Yıldız Erkeklerde ise Çaykur Ortaokulu birinci, Ardeşen Alp Arslan Ortaokulu ikinci, Reşadiye Ortaokulu üçüncü ve Kalkandere Ortaokulu dördüncü oldu.

Dereceye giren takımlara kupa ve sporculara madalyaları, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına Spor Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa, Derepazarı Futbol Sahası Amiri Rahmi Aslan, Okul Sporları İl Koordinatörü Kenan Yıldırım, Okul Sporları İl Federasyon Temsilcisi Mustafa Aydın ve okul müdürleri tarafından verildi.

ardeşen çaykur derepazarı kalkandere
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!