Advert
Advert
Advert

Rizeli Kübra Nur Türkiye Şampiyonu oldu

05-07 Şubat 2016 tarihinde Alanya’da yapılan Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasında Rizeli Kübra Nur Esir, +70 kg’da altın madalya alarak birinci oldu.

Rizeli Kübra Nur Türkiye Şampiyonu oldu
Rizeli Kübra Nur Türkiye Şampiyonu oldu admin

Türkiye Şampiyonasına 65 ilden 800 sporcu katıldı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcuların ter döktüğü yarışmada büyük yarışmada Kübranur Ümitler kategorisinde rakiplerini yenerek altın madalyayı hak etti.

22-24 Ocak 2016 tarihinde de Erzurum ilinde yapılan Büyükler Türkiye Şampiyonasında +78 kg’da 3.’lüğü elde eden Kübra Nur Esir, hedeflerinde Avrupa ve Dünya Şampiyonasında iyi bir derece elde ederek başarılarına bir yenisini daha eklemek istediğini dile getirdi.

Milli sporcu Kübranur Esir’i kazanmış olduğu başarısından dolayı kutlayan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik “Başta antrenörlerimiz Ramazan Öztürk ve Akif Kalça’yı sonra da Kübranur Esir’i almış olduğu başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Başarılı sporcuların almış oldukları bu galibiyetler önümüzdeki şampiyonalarda hedeflerini arttırarak bizleri en iyi şekilde temsil edeceklerini göstermektedir. Rize ili Judo branşında oldukça ilerledi. Bizler il müdürlüğü olarak judoya ve tüm spor branşlarına elimizden gelen desteği vermekteyiz. Bu desteklerle birlikte alınan başarılı sonuçlar bizleri gururlandırmaktadır. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor ve milli sporcumuza başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!