Advert
Advert
Advert

U21'de A takım destekli galibiyet

Çaykur Rizespor U21 ekibi, evinde konuk ettiği Eskişehirspor U21 ekibini 3-1 mağlup etti.

U21'de A takım destekli galibiyet
U21'de A takım destekli galibiyet admin

Haber: Turgay AYHAN

U21 Ligi 20. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U21 ekibi, A Takım destekli profesyonel oyuncularının da desteğiyle, ligin ilk devresinde deplasmanda 1-0 mağlup olduğu Eskişehirspor'u 3-1 mağlup etti.

Çaykur Rizespor U21 ekibi karşılaşmaya, Hikmet Karaman'ın Sivasspor'dan transfer ettiği Stoper Ümit Kurt, sezon başı transfer edilen Fransız Teddy Chevalier ve Gürcü Nika Dzalamidze'nin yer aldığı 11 ile çıktı. Kadroda profesyonel sözleşmeye imza attırılan altyapı futbolcuları Muhammed Emin Balcılar, Oğuzhan Malcı, Taha Gür ve Burak Can Şen de yer aldı.

Maçın ilk yarısı 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlandı. İlk devrenin uzatma dakikalarında Tayyar Arslan'ın takımına kazandırdığı faul pozisyonunda Hüseyin Yıldız ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşta topu şık bir şekilde ağlarla buluşturarak ilk yarının sonucunu belirledi. İkinci yarıda 62'inci dakikada Oğuzhan Malcı'ya vuran top kaleye girince bu gol Eskişehirspor U21 ekibinin hanesine yazıldı ve skor 1-1 oldu. 75'inci dakikada Burak Can Şen'in asistinde topu filelere gönderen Teddy Chevalier skoru 2-1 yaptı. 86'ncı dakikada Burak Can yine hızlı bir şekilde rakip ceza sahasına sürdüğü topu Teddy Chevalier'i pasladı ve skor 3-1 oldu. Maçta Gürcü Nika Dzalamidze ise yakaladığı bir çok net gol pozisyonunda topu dışarıya attı.

A takım destekli kadrosuyla ve 3-1'lik galibiyetle hanesine 3 puanı yazdıran Yeşil-Mavili gençler 15 puana yükseldi ve tabloda geçen haftaki yerinde yani 17'nci sırada kaldı. Eskişehirspor U21 ekibi ise 15 puanda ve 16'ncı sıradaki yerinde kaldı. Çaykur Rizespor U21 ekibi, 14 ŞLubat Pazar günü saat 13.00'de deplasmanda 29 puanlı Medicana Sivasspor U21 ekibi ile karşı karşıya gelecek. Çaykur Rizespor ligin ilk devresinde Sivas ekibiyle evinde oynadığı maçı 1-0 kaybetmişti.

Çaykur Rizespor U21: 3 - Eskişehirspor U21: 1

Stat: Mehmet Cengiz Tesisleri

Hakemler: Volkan Cindemir ***, Fatih Yılmaz ***, Barış Uzma ***

Çaykur Rizespor U21:  Sabit Kalyoncu ***, Tayyar Arslan ***, Hüseyin Yıldız ***, Ümit Kurt ***, Oğuzhan Malcı ***, Muhammed Emre Gürsoy ** (Dk 46 Umurhan Memişoğlu **), Taha Gür ** (Dk 83 Yusuf Sefa Durmuş **), Kazım Kopuz *** (Dk 68 Burak Can Şen ***), Teddy Etıenne Chevalıer ***, Muhammed Emin Balcılar ***, Nika Dzalamıdze **

Yedekler: Alperen Kalyoncu, Berat Akyüz, Miraç Semiz, Seyfettin Can Bakır

Teknik Sorumlu: Ogün Kutlu

Eskişehirspor U21:  Mehmet Orta *, Mehmet Feyzi Yıldırım **, Batuhan Akkol **, Miran Avcı **, İsmail Oykun **, Mevlüt Çelik **, Furkan Taşcı **, Hüseyin Yılmaz **, Eren Yıldızturan **, Buğra Mustafa Özkan **, Hasan İlkay Özcan **

Yedekler: Melikhan Kasım Kılıçarslan, Furkan Özcan, Mehmet Kaya, Hüdai Eryiğit

Teknik Sorumlu: Hüsamettin Türkkan

Sarı Kartlar: Oğuzhan, Tayyar (Ç.Rizespor), Mevlüt, B. Mustafa, H. İlkay (Eskişehirspor)

Goller: Dk 45+1 Hüseyin Yıldız, Dk 74-85 Teddy Chevalier, Dk 62 Oğuzhan Malcı (KK)

çaykur rizespor u21 rizespor u21
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!