Advert
Advert
Advert

Ahmet Mümin Papaker Maltepespor'da

Çaykur Rizespor altyapısında yetişerek profesyonel futbol hayatına geçiş yapan Ahmet Mümin Papaker, 3. Lig ekiplerinden Maltepespor ile anlaştı.

Ahmet Mümin Papaker Maltepespor'da
Ahmet Mümin Papaker Maltepespor'da admin

Spor Toto 3. Lig 1. Grup İstanbul ekiplerinden Maltepespor, Çaykur Rizespor altyapısında yetişerek profesyonel olan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Ahmet Mümin Papaker ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Futbola 10 yaşındayken 2004 yılında Rize Belediyespor'da başlayan Ahmet Mümin, 2009 yılında Çaykur Rizespor altyapısına transfer oldu. Yeşil-Mavili kulüpte 6 sezon geçiren ve 4 sezon takım kaptanlığı bandını takan Ahmet Mümin, U21 takımı ile 58 maça çıkarken 8 gole imza atmış, Türkiye Kupasında ise 3 maçta görev almıştı. 2014 yılı Ağustos ayında Yeşil-Mavili kulüpte profesyonel sözleşmeye imza atan Papaker, aynı sezon Ankara'nın 3. Lig ekiplerinden Etimesgut Belediyespor'a kiralık gönderilmişti.

Çaykur Rizespor ile temmuz ayı içinde sözleşmesini karşılıklı sonlandırarak bonservisini eline alan başarılı futbolcu Ahmet Mümin, Maltepespor ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Yeni takımıyla devre arası iyi bir kamp süreci geçiren Papaker, 2. devrenin ilk maçında İzmir ekibi Altay karşısında forma giydi. Golsüz berabere tamamlanan maçın ardından Maltepespor 26 puanla ligde 10'uncu sırada yer aldı.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Tuzlaspor'da 2 sezondur görev alan başarılı forvet Ozan Papaker'in de ağabeyi olan Ahmet Mümin, zor zamanlarında yanında olduğunu ifade ettiği Çaykur Rizespor altyapı hocası Ogün Kutlu başta olmak üzere, bugünlere gelmesinde kendisine katkı sağlayan tüm hocalarına teşekkür ediyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!