Advert
Advert
Advert

Pazarspor yeniden Tonyalı'ya emanet

Teknik Direktör Turgut Kural ile yollarını ayıran Pazarspor yönetimi, takımı 3. Lig'den 2. Lig'e çıkaran eski hocası Şevki Tonyalı ile anlaştı.

Pazarspor yeniden Tonyalı'ya emanet
Pazarspor yeniden Tonyalı'ya emanet admin

Bu sezon 2. Lig’de kötü günler yaşayan ve ligin son sırasında kalan Pazarspor’un devre arası yapılan çalışma ve transferlere rağmen, 2. yarının ilk maçında kendi sahasında Bayrampaşa’ya 3-0 mağlup olması sonrası Trabzonlu teknik direktör Turgut Kural ile yollar ayrılmıştı.

Kural’dan boşalan teknik direktörlük görevi için arayışa giren Pazarspor yönetimi,  takımı 2. Lig’e yükselten Şevki Tonyalı’ya teslim etme kararı aldı. Pazarspor yönetiminin, takımı şampiyon yapan Tonyalı ile yeni bir heyecan ve birliktelik yakalanacağı ümidiyle bu kararı aldığı öğrenilirken, transfer noktasında da gerekli desteğin sağlanacağı ifade edildi.

"Şimdi birlik zamanı"

Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, taraftara seslenerek, “Şimdi birlik zamanı. Kurtuluş mücadelesi başlatacağız. Bunu Kulüp, taraftar, futbolcu, teknik heyet hep beraber yapacağız. Herkes geçmişi bir tarafa bırakacak, Pazarspor için kenetlenecek. Her ne kadar ligin alt sırasında olsak da ve dışarıdan Pazarspor için ligden düştü gözüyle bakılıyor olsa da bunu kabullenmiş değiliz. Bu takımı kümede tutacağız. Buna inanıyoruz. Pazarspor’u layık olduğu yerde; 2. Lig’de tutmak için gerekeni yapıp var gücümüz ile çalışacağız. Lafta değil gerçekten inanarak bütünleşerek, birlik beraberli içeresinde, hırsımızla çalışarak başaracağız. ” ifadelerini kullandı.

Kritik karar alındı

Öte yandan Pazarspor'da, Bayrampaşa maçında oyuna girdikten kısa süre sonra gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kalan genç oyuncu Cem Aktaş’ın sözleşmesi tek taraflı olarak feshedildi.

Konu ile ilgili olarak futbol takımı İdari Direktörü Hasan Balta yaptığı açıklamada, “17.01.2016 Pazar günü oynamış olduğumuz Bayrampaşa müsabakasında maçın orta hakemi Hasan Avcı tarafından oyundan ihraç edilen sporcumuz Cem Aktaş’ın ihraç sebebi hakeme hakaret ve küfür olduğu hakem raporlarında görülmüştür. Kulübümüz alt yapısında yetişip profesyonel yaptığımız bir oyuncunun bu davranışının spor ahlakına ve kulüp ilkelerine yakışmadığından dolayı sözleşmesinin tek taraflı olarak fesih edilerek kulübümüz ile yollarının ayrılmasına karar verilmiştir.” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!