Advert
Advert
Advert

Pazarspor kötü başladı, hoca ile yollar ayrıldı

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Pazarspor, evinde Bayrampaşaspor'a 3-0 mağlup olmasının ardından teknik direktör Turgut Kural ile yolları ayırdı.

Pazarspor kötü başladı, hoca ile yollar ayrıldı
Pazarspor kötü başladı, hoca ile yollar ayrıldı admin

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Pazarspor, 2. yarının ilk maçı olan 18. Hafta karşılaşmasında evinde konuk ettiği Bayrampaşaspor'a 3-0 mağlup oldu.

İlk yarıyı hayal kırıklığıyla son sırada tamamlayan ve 6 oyuncu ile yollarını ayırdıktan sonra Antalya'da kampa giren Pazarspor, 1 aylık devre arasının ardından evinde Bayrampaşaspor ile 2. yarıya merhaba dedi. Bayrampaşa karşısında silik bir futbol ortaya koyan Pazarspor, sahadan 3-0'lük skorla farklı şekilde mağlup ayrıldı. Pazarspor, 85. dakikada yediği golden sonra tamamen çözüldü ve 4 dakikalık uzatmada kalesinde 2 gol daha gördü ve maçı 3-0 mağlup bitirdi.

Oktay Çevik ile Lig'e başlayan ve alınan başarısız sonuçların ardından Trabzonlu teknik adam Turgut Kural ve ekibini göreve getiren Pazarspor, ilk yarıyı son sırada tamamlarken, 2. yarının ilk maçında alınan mağlubiyetin ardından toplanan yönetim kurulu teknik direktör Turgut Kural'ın görevine son verirken yeni hoca arayışına başladı.

7 puanla son sırada yer alan Pazarspor, 24 Ocak Pazar günü saat 13.00'de oynayacağı 19. Hafta karşılaşmasında 13 puanlı Orduspor deplasmanına konuk olacak.

Pazarspor: 0 - Bayrampaşaspor: 3

Stat: İlçe

Hakemler: Hasan Avcı, Belgin Kumru, Hakan Betaş

Pazarspor: Fethi, Gökhan Ünver, Evren, Muhammet Emre, Ozan (dk 68 Cem), Taner (dk 84 Aykut Sevim), Aykut Civelek, Hakan, Mert, Mustafa, Caner Yılmaz.

Bayrampaşaspor: Sercan, Koray, Oğuz (dk 79 Samet), Sinan, Gökhan Öztürk (dk 60 Melik), Muhittin, Caner Turp, Mehmet, Berat, Zekeriya, Feridun.

Goller: Dk 85 ve 90+4 Sinan, Dk 90 Feridun (Bayrampaşa)

Kırmızı kart: Dk 90 Cem (Pazarspor)

Sarı kartlar: Dk 85 Aykut Sevim (Pazarspor), Dk 49 Oğuz, Dk 74 Feridun (Bayrampaşa)

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!