Advert
Advert
Advert

Hentbol'un kalbi Rize'de atmaya başladı

10 ilden 16 takımın katıldığı ve liseler arası düzenlenen Gençler Hentbol Türkiye Şampiyonası Rize'de başladı.

Hentbol'un kalbi Rize'de atmaya başladı
Hentbol'un kalbi Rize'de atmaya başladı admin

2015–2016 Öğretim Yılı Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığının faaliyet programı çerçevesinde Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenecek Gençler Hentbol Kız-Erkek Türkiye Şampiyonası başladı.

10 ilden 16 takım, 32 idareci ve toplam 250 sporcunun katıldığı şampiyonanın açılış seremonisi Yeni Şehir Spor Salonunda yapıldı.

Seremonide konuşan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik katılan sporculara başlarılar dileklerinde bulunurken “Sizler Türkiye’nin değişik bölgelerinden sporcularısınız. Ortak amaç ve beraberlik içerisindesiniz. Sizlerin bu turnuvaya katılmanızda destekleri olan okullarımızın yöneticilerini, öğretmenleri ve en önemlisi ailelerinize teşekkür ediyorum. Okullarınızda derslerde başarılı olmak önemli, ama diğer bir başarıda hem sosyal hayatta başarılı hem de kendinizi geliştirme anlamında bir spor dalıyla uğraşmak ve o anlamda başarılı olmak gurur verici olup sizler yarınların Güçlü Türkiye’si olacaksınız” dedi.

GENÇ KIZLAR (A GRUBU) 1-İSTANBUL ÖZEL BOSTANCI DOĞA ANADOLU LİSESİ 2 -SİVAS AHMET AYŞE SPOR LİSESİ 3-MUĞLA HALİL İBRAHİM İPER ADANAN İPER A.L. 4- ANKARA ÖZEL ÇANKAYA DOĞA ANADOLU LİSESİ GENÇ KIZLAR (B GRUBU) 1- KASTOMONU ÖZEL ARTSAM LİSESİ 2- İZMİR BORNAOVA MES.VE TİK. AND. LİSESİ 3- SAMSUN GÜLİZAR HASAN YILMAZ SPOR LİSESİ 4- ADANA KIZ LİSESİ GENÇ ERKEKLER (A GRUBU) 1- GİRESUN SPOR LİSESİ 2- ADANA KURTTEPE MES.VE TEK. ANADOLU LİSESİ 3- ANKARA RÜŞTÜ UZER MES. VE TEK. ANADOLU LİSESİ 4- İZMİR KEMAL PAŞA MOPAK MES. VE TEK. ANADOLU LİSESİ GENÇ ERKEKLER (B GURUBU) 1- İSTANBUL ÖZEL ÇAMLICA DOĞA ANADOLU LİSESİ 2- ANTALYA ÖZEL AKDENİZ YÜKSELİŞ ANADOLU LİSESİ 3- SAMSUN TEKKEKÖY ALİ EMİNE MES. VE TEK. ANADOLU LİSESİ 4- ANKARA ÖZEL İNCEKOKYANUS ANADOLU LİSESİ
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!