Advert
Advert
Advert

Gençler Masa Tenisi müsabakaları sona erdi

Gençler Masa Tenisi Kız-Erkek Grup Müsabakaları 12 ilden 24 Okul Takımı ve 96 sporcunun katılımı ile Rize’de yapıldı.

Gençler Masa Tenisi müsabakaları sona erdi
Gençler Masa Tenisi müsabakaları sona erdi admin

2015–2016 Öğretim Yılı Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığının faaliyet programı çerçevesinde Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Güneysu Spor Salonunda düzenlenen Gençler Masa Tenisi Kız-Erkek Müsabakaları düzenlenen madalya töreni ile sona erdi.

Okullararası Gençler Masa Tenisi Kız-Erkek Müsabakalarına Amasya, Ankara, Ardahan, Artvin, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, İstanbul, Kars, Muş, Trabzon illerinden 96 sporcu ve 24 idareci katıldı. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara Madalya, Katılım ve Başarı belgeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ve Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Süleyman Toptan ve Teknik Komite üyeleri tarafından verildi.

GENÇ ERKEKLER 1. İstanbul Özel Şişli Terakki Anadolu Lisesi 2. Ankara Aydınlıkevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 3. Giresun 125. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi GENÇ KIZLAR 1. Trabzon Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi 2. Artvin Arhavi Anadolu Lisesi 3. Amasya Sosyal Bilimler Lisesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!