Advert
Advert
Advert

Ardeşen GSK liderlik koltuğuna oturdu

Bayanlar Hentbol Süper Lig'de Ardeşen Gençlik ve Spor Kulubü (Ardeşen GSK), 14. hafta erteleme maçında sahasında Bursa Osmangazi Belediyespor'u 42-19 mağlup etti ve liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu.

Ardeşen GSK liderlik koltuğuna oturdu
Ardeşen GSK liderlik koltuğuna oturdu admin

Hentbol Bayanlar Süper Ligi 14. hafta erteleme maçında, Bursa temsilcisi Osmangazi Belediyespor’u kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayan Rize Ardeşen GSK karşılaşmadan 42 – 19 galip ayrılarak 23 Puanla Geçen haftanın lideri Zağnos Spor Kulübünü atmış olduğu gol farkı ile geçmeyi başardı. 23 Puan +98 averajla atmış olduğu 446 gol ile Ardeşen GSK zirvenin yeni sahibi oldu.

Lig de bu sezon 11. galibiyetini elde eden Ardeşen GSK, 2 mağlubiyet 1 de beraberlik almıştı. Ardeşen GSK galibiyetle birlikte yenilmezlik serisini de 7’ye çıkardı.

Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Meslek Yüksek Okulu spor salonunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı da 20 – 12 Ardeşen GSK üstünlüğünde tamamlandı.

Özel bir seminere katılmak için yurt dışına çıkan Ardeşen GSK Teknik Direktörü Hikmet Vurgun’un yerine bugün ki maça Ali İhsan Tekin gözetiminde çıkan Ardeşen GSK adeta gol oldu yağdı. Takım kalecileri Kristina Graovac ile Jelena Pirsl haricinde tüm oyuncular skora katkı sağladı.

Aynı zamanda Avrupa Kupa Galipleri Kupasında mücadele eden Ardeşen GSK, 17 Ocak Pazar günü Rusya’nın Handbal Clup Lada ekibini ağırlayacak. Karşılaşma 18:00 itibariyle Ardeşen MYO Spor salonunda başlayacak.

Ligde Zirve Mücadelesi Sürecek!

Ardeşen GSK, önümüzdeki haftalarda lig de önemli mücadelelere çıkacak. İlk olarak İstanbul deplasmanında Üsküdar Belediyespor’a konuk olacak olan Ardeşen GSK, sırasıyla Kastamonu Belediyespor’u ağırlayacak, Yenimahalle Belediyespor’a konuk olacak ve Trabzon Zağnosspor’u ağırlayacak. Ardeşen GSK’da hedef ise bu 4 maçı da kazanarak liderliğini sağlamlaştırmak.

Ardeşen Gençlik: 42 - Bursa Osmangazi Belediyespor: 19

Salon: Ardeşen Meslek Yüksekokulu

Hakemler: Ebubekir Boyraz, Mahmut Boyraz

Ardeşen Gençlik: Graovac (Pirsl), Grubisiç 5, Vuckovic 2, Melek 1, Burlachenko 4, Duygu 1, Jankovic 12, Neslihan 2, Georgijev 7, Andruchuk 5, Vashchuk 2, Gamze 1

Bursa Osmangazi Belediyespor: Berna (Berfe Göker), Nurşah 5, Özge, Gribiç 2, Sevdanur, Damla, Rabianur, Seda 4, Obicina 4, Stefanoviç 3, Sibel 1

İki dakika cezası alanlar: Vashchuk (2), Vuckoviç (2), Burlochenko (Ardeşen Gençlik) Berna, Damla (Bursa Osmangazi Belediyespor)

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!