Advert
Advert
Advert

Gençler Voleybol Turnuvası sona erdi

Rize'de düzenlenen liseler arası Voleybol müsabakaları tamamlandı.

Gençler Voleybol Turnuvası sona erdi
Gençler Voleybol Turnuvası sona erdi admin

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün 2015-2016 Faaliyet Programı çerçevesinde Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları B Gurubu Gençler Voleybol Müsabakaları, Genç Erkeklerde 3 Genç Kızlarda 10 Okul Takımının katılımıyla yapıldı.

9 gün boyunca devam eden müsabakaların final maçları Yeni Şehir spor salonunda yapıldı. Müsabakalar sonunda Genç Erkeklerde Rize Fatih Anadolu Lisesi, Genç Kızlarda ise Fındıklı İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi il birincisi olarak Rize'yi İl dışında yapılacak müsabakalarda temsil etme hakkı kazandı.

Müsabakalar sonunda Genç Erkeklerde Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi ikinci ve Ardeşen Türk Telekom Anadolu Lisesi üçüncü olurken Genç Kızlarda ise Pazar Fen Lisesi ikinci, Çay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü ve Rize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördündü oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve başarı belgeleri, Salon Amirleri Kenan Bağdatlı, Nizamettin Türkyılmaz, Okul Sporları Koordinatörü Kenan Yıldırım ve Okul Sporları İl Temsilcisi Mustafa Aydın tarafından verildi.

İl Birincileri olan takımlar 26-29 Şubat 2016 tarihleri arasında Rize'de düzenlenecek olan Voleybol B Gurubu müsabakalarında mücadele edecekler.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!