Advert
Advert
Advert

Ardeşen GSK’nın Rusya mesaisi başlıyor

Avrupa Hentbol Federasyonunun, Şampiyonlar Liginden sonraki en zor organizasyon olan Kupa Galipleri Kupasında ülkemizi temsil edecek olan Ardeşen GSK, Rusya’nın Handball Clup Lada ekibi ile karşılaşacak.

Ardeşen GSK’nın Rusya mesaisi başlıyor
Ardeşen GSK’nın Rusya mesaisi başlıyor admin

İki maç üzerine oynanacak olan turun ilk maçı 9 Ocak Cumartesi günü, 13.00’da Rusya’nın Togliatti kentinde oynanacak. İkinci maç ise 17 Ocak Pazar günü 18.00’da Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Spor Salonunda oynanacak. İki maç sonucunda üstün gelen ekip, kupa’da çeyrek finale yükselecek.

Kulüp Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, Ardeşen GSK olarak bu sezon tüm kupalara aday olduklarını anımsatarak, “Bu güne dek hem ulusal düzeyde, hem de uluslar arası düzeyde düzenlenen tüm organizasyonlarda üst sıralarda yer alan bir camiayız. Bu sezon da aynı duruşumuzu sürdürmekteyiz. Ligde iyi bir seri yakaladık. Türkiye Kupasında da takımımız adını Çeyrek Final’e yazdırdı. Şimdi önümüzde 15 günlük bir Avrupa mesaisi var. Rakibimiz, kupanın güçlü adaylarından Rusya temsilcisi Handball Clup Lada. İlk maçı deplasman da oynayacağız. İkinci karşılaşma ise kendi saha ve seyircimiz önünde oynanacak. Zorlu bir süreç olacak ancak, biz teknik ekibimize ve sporcularımıza güveniyoruz. Ayrıca, taraftarımızın her zamankinden çok takımını sahipleneceğinden kuşkumuz yok. Çok önem verdiğimiz bir organizasyon. Ekibimiz bu süreçte, hem skor anlamında, hem de organizasyon anlamında profesyonel bir çalışma yürütüyor. Deplasmandaki ilk maçımızın skoru çok önemli. Avantajlı bir skor alıp, kendi saha ve seyircimiz önünde rakibimizi baskı altına alarak turu geçeceğimize inanıyoruz. Ardeşen’de oynayacak olduğumuz maçta hedefimiz 5–6 bin taraftarı salona taşımak.” dedi.

Ardeşen GSK olarak, önceliklerinin sportif başarı ve iki millet arasında 15. yüzyıldan bu yana süren ikili ilişkilerin sürdürülebilirliğini sağlamak olduğunu ifade eden Oğuz, “Biz sporumuzu yapacağız. Sportif kurallar çerçevesinde, centilmen bir şekilde mücadele edeceğiz.” dedi.

Ardeşen GSK, Kupa Galipleri Kupasında daha önce İsveç’in Skuru İK ve Danimarka’nın Team Esbjerg takımlarını elemişti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!