Advert
Advert
Advert

Badminton'da Rize il birincileri belli oldu

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Gençler Badminton Müsabakaları sonucunda dereceye giren okullar belli oldu.

Badminton'da Rize il birincileri belli oldu
Badminton'da Rize il birincileri belli oldu admin

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün 2015-2016 Faaliyet Programı çerçevesinde Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Gençler Badminton Müsabakaları, Genç Erkeklerde 6, Genç Kızlarda ise 4 Okul Takımının katılımıyla yapıldı.

3 gün boyunca devam eden müsabakaların final maçları Çayeli Kazım Ayvaz spor salonunda yapıldı. Müsabakalar sonunda Genç Erkeklerde Pazar Mesleki ve Teknik Andolu Lisesi, Genç Kızlarda ise Rize Fatih Andadolu Lisesi il birincisi olarak Rize'yi il dışında yapılacak müsabakalarda temsil etme hakkı kazandı.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve başarı belgelerini, Spor Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa, Çayeli İlçe Müdürü Muhammet Yılmaz ve Badminton İl Temsilcisi Mustafa Aydın tarafından verildi.

Müsabakalar sonunda Genç Erkeklerde Türk Telekom Spor Lisesi ikinci, Çay Mesleki ve Teknik Andolu Lisesi üçüncü ve  Tevfik İleri Andolu Lisesi dördüncü olurken Genç Kızlarda ise Ali Metin Kazancı Rize Andolu Lisesi ikinci, Güneysu Osman Erkan İmam Hatip Lisesi üçüncü ve Pazar 10 Mart Mesleki ve Teknik Andolu Lisesi dördüncü oldu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!