Advert
Advert
Advert

Ardeşen'deki derbide kozlar paylaşılacak

Hentbol Bayanlar Süper Liginde, zirve mücadelesi veren Ardeşen GSK ile Muratpaşa Belediyespor, kozlarını bu Pazar günü Ardeşen’de paylaşacak.

Ardeşen'deki derbide kozlar paylaşılacak
Ardeşen'deki derbide kozlar paylaşılacak admin

Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nin ikinci devresi, dev derbi ile başlıyor. Zirve mücadelesi veren Rize ekibi Ardeşen GSK ile Antalya ekibi Muratpaşa Belediyespor kozlarını Ardeşen’de paylaşacak.

27 Aralık Pazar Günü saat 17.00’da Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Spor Salonunda oynanacak olan mücadeleye 4 bin seyircinin katılması bekleniyor.

Zorluk derecesi ve seyir zevki yüksek bir maç izleyeceklerini söyleyen Kulüp Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, “Muratpaşa Belediyespor, Türkiye’de ve Avrupa’da bu güne dek elde ettiği başarılarla ekol olmuş bir camia. Ancak, bu sezon aynı başarıyı biz Ardeşen GSK olarak elde etmeyi hedefliyoruz. Lig’de ve Avrupa’da kupalar hedefliyoruz. Bu hedefle, takımımız salona mutlak galibiyet parolası ile çıkacak ve maçı kazanmak için mücadele edecek. Bunun için de dillere destan Ardeşen taraftarının desteğine ihtiyacımız var.” dedi.

HENTBOL’UN BÖYLE MAÇLARA İHTİYACI VAR

Türk Hentbolunun, bu ve buna benzer zorluk derecesi ve seyir zevki yüksek maçlara ihtiyacı olduğunu vurgulayan Zenginal, “Ligimize baktığımız da puan sıralamasında ilk 5’te yer alan takımların birbirini yenebilecek güce sahip olduğunu gördük. Bayanlar Süper Ligi geçmiş yıllara nazaran çok daha kaliteli bir yapıya büründü. Geçmiş sezonlarda Şampiyon takımı kestirmek mümkünken, bunun bu sezon mümkün olmadığını görüyoruz. Ardeşen GSK olarak, bu kupanın en büyük adaylarından biriyiz.” ifadelerini kullandı.

ardeşen ardeşen gsk rize
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!