Advert
Advert
Advert

Rize'de hentbolun yıldızları belli oldu

Rize'de ortaokullar arasında düzenlenen Yıldızlar Hentbol Müsabakaları sona erdi.

Rize'de hentbolun yıldızları belli oldu
Rize'de hentbolun yıldızları belli oldu admin

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün 2015-2016 Faaliyet Programı çerçevesinde Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Yıldızlar Hentbol Müsabakaları Yıldız Erkeklerde 7, Genç Kızlarda 3 Okul Takımının katılımıyla Ardeşen ve Yeni Şehir Salonlarında yapıldı.

Müsabakalar sonunda Yıldız Erkeklerde il birincisi olan Çaykur Ortaokulu ve Yıldız Kızlarda il birincisi olan Ardeşen Alparslan Ortaokulu, 27 Şubat - 01 Mart 2016 tarihleri arasında Giresun'da yapılacak olan gurup müsabakalarına katılarak Rize'yi temsil etme hakkını elde ettiler.

Öte yandan müsabakalar sonunda Yıldız Erkekler'de Özel İlgi Ortaokulu ikinci, Ardeşen Yavuz Selim Ortaokulu üçüncü olurken, Yıldız Kızlar'da ise Ardeşen Yavuz Selim Ortaokulu ikinci, Ardeşen İmam Hatip Ortaokulu üçüncü oldu.

Dereceye giren takımlara kupa ve başarı belgeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Spor Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa, Hentbol İl Temsilcisi Fevzi Nebioğlu ve okul müdürleri tarafından verildi.

 
mustafa çelik rize
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!