Advert
Advert
Advert

Rizespor Akademisi için incelemeler başladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Rize’de yapılması planlanan Rizespor akademisi için çalışmalara devam ediyor.

Rizespor Akademisi için incelemeler başladı
Rizespor Akademisi için incelemeler başladı admin

Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah ile Teknik Direktör Hikmet Karaman, Rize'de yapılması planlanan Rizespor Akademisi için ilk olarak Dünyanın en iyi tesislerinden biri olarak gösterilen ve 200 milyon sterlin harcanarak geçtiğimiz sene açılan İngiltere’deki Manchester City tesislerini (City Football Academy) inceledi ve yetkililerden bilgi alındı. Karaman aynı zamanda Manchester City teknik direktörü Manuel Pellegrini ile sohbet etti.

Manchester City Kulübü yetkililerini de Rize’ye davet eden Yönetim Kurulu üyeleri, Chelsea kulübü tesislerinde de incelemelerde bulundu.

"BÖLGENİN GELECEĞİ İÇİN YENİ BİR YAPI KURUYORUZ"

Konuyla ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah, altyapıya önem verdiklerini ve göreve gelir gelmez yönetim kurulu olarak Rizespor Akademisi kurmak için karar aldıklarını hatırlatarak, "Eğitim ve sporu eksiksiz olarak bir arada buluşturup gençleri yetiştirmeyi hedef alan Rizespor Akademi projesi, sadece Rize’yi değil bölgemizdeki komşu illeri de hizmet alanında kabul ediyor. Sporun tabana yayılması ve başarılı sporcuların yetişmesi için Çaykur Rizespor geleceğin yıldız sporcularını keşfederek Türk sporuna kazandıracak. Genç yaşta futbola gönül veren ve bu alanda gelecek vadeden sporcular için Rizespor Akademisi projesini hayata geçiriyoruz. Gençlerin arkadaşlığı, dostluğu, paylaşmayı ve rekabeti de yaşayarak öğrenmelerini sağlayıp topluma kişilik sahibi, sağlıklı nesiller kazandırmayı hedefliyoruz.

"RİZE İÇİN GELECEK İNŞA ETMEK İSTİYORUZ"

Rize’yi marka kent haline getirmek adına üzerimize düşen görevi yüksek kalite standartlarında yerine getirmeyi hedefliyoruz. Bu anlamda da yaptığımız çalışmaların bu kente değer kattığını gördüğümüz anlarda da; kaliteli ve değer katan işlerin altına imza attığımız için gurur duyuyoruz. Kendimizi bu şehre ve bu şehrin insanına karşı sorumlu hissediyoruz." şeklinde konuştu.

çaykur çaykur rizespor hikmet karaman rizespor
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!