Advert
Advert
Advert

Rizesporlular'dan Facebook'a inat kampanya

Çaykur Rizespor taraftarlar grubu, facebook'da 3 büyük takım için başlatılan profil destekleme uygulamasına Rizespor'u da dahil etti.

Rizesporlular'dan Facebook'a inat kampanya
Rizesporlular'dan Facebook'a inat kampanya admin

Sosyal paylaşım sitesi facebook'da Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe takımları için başlatılan profil destek uygulamasında Rizespor'un yer almaması, Yeşil-Mavili taraftarları harekete geçirdi.

Sadece 3 büyük takım için başlatılan uygulamada taraftarlar profil fotoğraflarını, tuttukları takımın logosu ve renkleriyle süslüyorlar. Çaykur Rizespor taraftar grubu Forza Rizespor da Yeşil-Mavili taraftarların profillerini süslemek için kampanya başlattı.

Forza Rizespor Taraftarlar Grubundan yapılan açıklamada, bir çok Rizeli'nin profillerini Rizespor haricindeki takımlarla süslemelerine üzüldüklerini belirterek, "Gerçek Rize'linin takımı sadece Rizespor'dur" denildi. Şimdiye kadar 2 binin üstünde taraftarın profillerini Rizesporlu yaptıklarını belirten Forza Rizespor Grubu yöneticisi Cevat Bakırcı, facebook üzerindeki facebook.com/ForzaaRizespor adresindeki grup sayfasına mesaj atan her Rizesporlu için, Rizespor logolu profil fotoğrafı yapılacağı ifade edildi.

çaykur çaykur rizespor rizespor
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!