Advert
Advert
Advert

U21 hakeme rağmen 1 puanı kopardı

U21 Ligi 16. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U21 ekibi, deplasmanda Gaziantepspor U21 ile golsüz berabere kaldı.

U21 hakeme rağmen 1 puanı kopardı
U21 hakeme rağmen 1 puanı kopardı admin

Celal Doğan Tesislerinde oynanan karşılaşmada Çaykur Rizespor'un bir golü hakem tarafından iptal ettirilirken, ev sahibi ekip adına verilen penaltı atışı ise Kaleci tarafından tutulmasına rağmen yine hakem tarafından sayılmayarak ikinci kez attırıldı ve top yine kaleciden dönerek ev sahibi ekibe galibiyet sevincini yaşatmadı.

Maçın ilk yarısında Taha Gür'ün pasında Muhammed Emin Balcılar topu kaleye gönderdi, rakip takım futbolcusu ise içerden topu çıkartmasına rağmen hakem tarafından topun çizgiden çıkartıldığı belirtilerek pozisyon gol olarak değerlendirilmedi. İkinci yarının 75'inci dakikasında ceza sahası içinde Ufuk Buncukçu'nun eline çarpan top ev sahibi ekibe penaltı kazandırdı. Topun başına geçen Yunus Şencay'ın şutunu Kaleci Sabit Kalyoncu kurtarırken yan hakem, Sabit'in çizgiyi geçtiğini iddia ederek atışı saymadı ve yenilenmesini istedi. İkinci kez penaltı atışını kurtaran Sabit rakibe gol sevinci yaşatmadı. 88'inci dakikada ise Yeşil-Mavili gençlerde Ufuk Buncukçu, ise profesyonel sözleşmeye imza attıktan sonra çıktığı ilk resmi maçında ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı. 4 dakika uzatılan karşılaşma golsüz beraberlikle sona erdi.

Çaykur Rizespor U21 ekibi hanesine yazdırdığı 1 puanla 9 puana ulaştı ve haftayı 17'nci sırada kapattı. Gaziantepspor U21 ekibi ise 25 puana ulaşarak 7'nci sırada yer aldı. U21 ekibimiz, 26 Aralık Cumartesi günü saat 13.00'de oynayacağı ilk devrenin son maçında evinde Medipol Başakşehir U21 ekibini konuk edecek.

Gaziantepspor U21: 0 - Çaykur Rizespor U21: 0
çaykur çaykur rizespor u21 rizespor u21
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!