Advert
Advert
Advert

Raketler Rize'de ANALİG için yarıştı

Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi kapsamındaki Masa Tenisi Grup müsabakaları Güneysu Spor Salonunda start aldı.

Raketler Rize'de ANALİG için yarıştı
Raketler Rize'de ANALİG için yarıştı admin

Müsabakaların teknik toplantısı 18 Aralık tarihinde Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

Düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Grup müsabakalarında Sporcuların spor faaliyetlerine yönlenmesinde ve sporu tabana yaymak için önemli bir katkıya sahip olan Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakalarına, Ardahan, Artvin, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Trabzon, Tokat, Bayburt ve Rize’nin de olduğu 10 ilden yaklaşık 100 kişilik sporcu kafilesi katıldı. Müsabakalarda gruplarında birinci olarak çıkan takımlar Analig Masa Tenisi Yarı Final müsabakalarına katılmaya hak kazanacaklar.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, yaptığı açıklamasında Rize’de bu tip spor faaliyetlerini ağırlamaktan memnun olduklarını belirterek, “11 branşta faaliyet gösteren Anadolu Yıldızlar Liginin amacı hem bireysel sporlarda hem takım sporlarında elit sporcular çıkararak olimpiyatlarda madalya alacak başarıları sağlamaktır. Katılan tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

güneysu mustafa çelik rize
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!