Advert
Advert
Advert

Liseler arası Futsal Şampiyonları belli oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün 2015-2016 Faaliyet Programı çerçevesinde Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Gençler Futsal Müsabakaları Genç Erkeklerde 27 Genç Kızlarda 9 Okul Takımının katılımıyla yapıldı.

Liseler arası Futsal Şampiyonları belli oldu
Liseler arası Futsal Şampiyonları belli oldu admin

10 gün boyunca devam eden müsabakaların grup elemeleri Pazar ve Güneysu spor salonlarında yapıldı.

Gruplarında dereceye giren 4 erkek 4 kız okul takımı Final müsabakalarında Güneysu spor salonunda karşı karşı geldiler. Müsabakalar sonunda Genç Erkeklerde Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Kızlarda Merkez Ali Metin Kazancı Rize Lisesi il birincisi olarak ilimizi 20-22 Ocak 2016 tarihleri arasında Gümüşhane de yapılacak müsabakalarda temsil etme hakkı kazandı.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve başarı belgeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Spor Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa ve okul müdürleri tarafından verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, yaptığı konuşmada Okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenlerinin okul sporlarına vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederek müsabakalarında ilimizi temsil edecek olan takımlara ve sporculara başarılar diledi.

GENÇ ERKEKLER 1. Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2. Merkez Ali Metin Kazancı Rize Lisesi 3. Ardeşen METEM.. GENÇ KIZLAR 1. Merkez Ali Metin Kazancı Rize Lisesi 2. Ardeşen Türk Telekom Anadolu Lisesi 3. Ardeşen Anadolu Lisesi
mustafa çelik rize rize lisesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!