Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor, Bucaspor'u 4-1 ile geçti

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu ilk maçında evinde Bucaspor'u konuk eden Çaykur Rizespor, sahadan 4-1 galip ayrıldı.

Çaykur Rizespor, Bucaspor'u 4-1 ile geçti
Çaykur Rizespor, Bucaspor'u 4-1 ile geçti admin

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu ilk maçı için Çaykur Didi Stadında konuk ettiği Bucaspor'u 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek iyi bir başlangıç yaptı.

İlk yarısı 3-1 tamamlanan maçta Çaykur Rizespor'a galibiyeti getiren golleri 5'inci dakikada Patryk Tuszyński, 25'inci dakikada Ümit Korkmaz, 30 ve 66'ncı dakikalarda Teddy Chevalier kaydetti. Bucaspor'un tek golü ise 42'nci dakikada Erkan Taşkıran'dan geldi. Kalede Gökhan Akkan ile maça başlayan Yeşil-Mavili ekipte altyapıdan yetişen Kaleci Mert Kuleli yedek kulubesinde yer alırken, U21 maçlarında boy gösteren Cumali Bişi ise forma şansı bulan isimler arasında yer aldı.

"Abartmaya gerek yok"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman maç sonrası yaptığı açıklamada, “Hayırlısı olsun. Kupaya iyi başladık. Bucapor Ankara’dan 9 saat süren bir otobüs yolculuğu ile buraya geldi. Bu nedenlerde bu 4-1’lik skoru hiç abartmaya gerek yok. Bu maçta oynamayan oyuncularımızı gördük, sakatlıktan yeni çıkan oyuncularımızı gördük. Onlar da kendilerini gördü. Dolayısı ile maç bitti” dedi.

Çaykur Rizespor: 4 - Bucaspor: 1 Stat: Çaykur Didi Hakemler: Celal Bayraklı, Alper Gürsoy, Emre Aslan Çaykur Rizespor: Gökhan, Oboabona, Viera, Ertuğrul (Dk 68 Sylvestre), Orhan, Robin (Dk 73 Cumali), Makiadi (Dk 46 Dhurgham Ismail), Murat, Ümit, Tuszynski, Chevalier Yedekler: Mert, Sercan, Mehmet Akyüz, Deniz Kadah Teknik Sorumlu: Hikmet Karaman Bucaspor: Kemal Mert, Sancar, Batuhan, Adil, Barış, Ferhat, Emre (Dk 64 İbrahim), Burak Can (Dk 75 Hasan), Erkan (Dk 73 Mehmet), Anıl, Ahmet Yedekler: Hüseyin, Alper, Ömer, Furkan Teknik Sorumlu: Suat Kaya Sarı Kartlar: Adil, Barış (Bucaspor) Goller: Dk 5 Tuszyński, Dk 25 Ümit, Dk 30-66 Chevalier (Ç.Rizespor), Dk 42 Erkan (Bucaspor)
çaykur çaykur rizespor rizespor
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!