Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor amatör spor dallarını tanıttı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Amatör Spor Dalları Kulübünün tanıtım programını ve başarılı sporcuların ödül törenini gerçekleştirdi.

Çaykur Rizespor amatör spor dallarını tanıttı
Çaykur Rizespor amatör spor dallarını tanıttı admin

Çaykur Rizespor bünyesinde kurulan 20 spor dalında 206 lisanslı ve 342 lisanssız sporcusu ile kısa sürede dört Türkiye birinciliği ve üç Türkiye ikinciliği kazanan Çaykun Rizespor Amatör Spor Dalları Kulübü tanıtımı ve başarılı sporcuların ödül töreni aynı zamanda Çaykur Rizespor’un yönetimini oluşturan Rize Yatırım A.Ş üyeleri tarafından inşa ettirilen kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.

Törende konuşan Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, amatör spor dalları projesi ile Rize’de ki tüm çocukların her birini başarılı olabilecekleri bir spor dalına yönlendirmek olduğunu ve bu projeyi sosyal sorumluluk açısından çok önemsediklerini ifaderek, "Bu bizim için de Rize için de çok önemli bir gün. Bu başlattığımız hareket inanın sadece bir kıvılcım. Bugün için 548 amatör sporcumuz var. Hedefimiz bunu 10 binlere taşımaktır. Benim velilerimizden bir ricam var. Hem kendi çocuklarınızı getirin hem de yakınlarınızın çocuklarını teşvik edin. Spor fenalıklardan korur. Sporun ana teması budur. Spora gelen çocuklar sokaktan kurtulur. Kötü huylardan arındırılır." şeklinde konuştu.

TFF resmi sitesinde stadın ismi Rize Yeni Şehir stadyumu olarak geçmesi hakkında kulüp Başkanı Metin Kalkavan önemli bir açıklama yaparak; ”Hiçbir engel yok. Prosedür arkadan işliyor. Stadın adı artık Çaykur Didi’dir. Biz bildirimimizi yaptık, TFF bile yanlış kullanıyor. Kim yeni şehir diye kullanıyorsa yanlış kullanıyor. Sadece resmiyet kazanması gerekiyor. Bazı prosedürler, kiralanması ve isim hakkı konusu arkadan geliyor. Hiçbir sıkıntı yok, anonslarda bile kullanabilirsiniz. İsim hakkı konusunda Çaykur’a teşekkür ediyoruz. Genel Müdürümüze teşekkür ediyoruz. Çaykur Rize’nin en büyük markasıdır ve yakıştı” dedi.

Çaykur Rizespor Yöneticileri, Amatör Spor Dalları Kulübü yöneticileri sporcular ve sporcu yakınlarının katıldığı programda Türkiye sıralamasında branşlarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.  Ardından Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyeleri amatör sporcularla birlikte fotoğraf çektirdi.

çaykur çaykur rizespor rizespor
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!