Advert
Advert
Advert

Rizeli Olimpiyat Şampiyonu Sütlüoğlu'nu ziyaret etti

1990 öncesi, Türkiye, Avrupa ve Olimpiyat şampiyonlukları bulunan milli güreşçi Mehmet Akif Pirim, Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü Başkanı İmdat Sütlüoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Rizeli Olimpiyat Şampiyonu Sütlüoğlu'nu ziyaret etti
Rizeli Olimpiyat Şampiyonu Sütlüoğlu'nu ziyaret etti admin

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı tarafından, bu yıl adına 5.'si düzenlenecek olan, Uluslararası 14-15 yaş Grekoromen Güreş turnuvası için, Rize’ye gelen milli güreşçi Mehmet Akif Pirim, Çaykur Genel Müdürü ve aynı zamanda Çaykurspor Kulüp başkanı olan İmdat Sütlüoğlu’nu ziyaret ederek, Türk güreşine ve adına düzenlenen turnuvalara vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür etti ve yarın Rize Yeni Şehri Spor salonunda başlayacak olan turnuvaya davet etti.

Güreşe Çaykurspor’da başladığını belirten Prim: “Başarımda Çaykurspor’un büyük katkısı vardır. Burası benim güreşe ilk başladığım yerdir. Burada ki hocalarımın üzerimde çok emekleri vardır. Onlardan aldığım temelle kendimi geliştirdim, şimdi ise adıma düzenlenen turnuvaya yine destek vererek beni yalnız bırakmadıkları için başta Sayın Sütlüoğlu olmak üzere tüm Çaykur camiasına teşekkür ediyorum.” dedi.

Güreş Sporuna Çaykurspor’da başlayan Mehmet Akif Pirim ’in, Ata sporu güreşte, Ülkemizin, Çaykurspor’un ve Rize’nin gururu olduğunu belirten Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu: “Kendi bağrımızdan çıkan ve dünya çapında başarılara imza atan, 28 yıl aradan sonra, Türkiye’ye Olimpiyat Şampiyonluğunu kazandıran, ülkemizin, Rize’mizin ve Çaykur’un adını duyuran milli sporcumuzla her zaman gurur duyduk.” dedi.

çaykur imdat sütlüoğlu rize
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!