Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor'dan "Karaman" açıklaması

Fanatik'te yer alan ve Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın Galatasaray'a mağlup olunması karşısında görevinden ayrılacağı iddiasına kulüp tarafından açıklama geldi.

Çaykur Rizespor'dan
Çaykur Rizespor'dan admin

Fanatik'te yer alan "Sahasında Galatasaray’ı konuk edecek olan Karadeniz ekibinde teknik direktör Hikmet Karaman’ın kötü bir sonuç alınması durumunda görevi bırakabileceği konuşuluyor." şeklindeki haberden daolayı Çaykur Rizespor Kulübü, yazılı bir ihtarname gönderdi.

Kulüp tarafından Kadıköy 4. Noteri üzerinden Fanatik Gazetesi'ne gönderilen ihtarnamede, yayımlanan haberde eksik, hatalı ve mesnetsiz bilgi verildiği ve kamuoyunda yanlış kanaat oluşturulduğundan haberin tekzip edilmesi istendi.

İhtarnamede yer alan düzeltme metninde şu ifadeler yer aldı; "Son 5 maçını kazanamayan, bunların 3'ünde sahadan yenik ayrılan Çaykur Rizespor'da işler karışık. Sahasında Galatasaray’ı konuk edecek olan Karadeniz ekibinde teknik direktör Hikmet Karaman’ın kötü bir sonuç alınması durumunda görevi bırakabileceği konuşuluyor. Tecrübeli teknik adam yönetiminde geçen sezon son haftaya kadar düşme korkusu yaşayan Yeşil-Mavililer’in, bu yıl da yapılan transferlere rağmen istikrar yakalayamaması yönetimi de rahatsız etmiş durumda. Karaman’ın, Çaykur Rizespor’daki geleceği konusunda Galatasaray maçı önemli rol oynayacak." ifadeleri tamamen gerçek dışı ve eksik bilgilerle yazılmıştır. Söz konusu haber hiçbir somut veriye dayanmamaktadır. Doğruluğu ve gerçekliği araştırılmadan kaleme alınan bu ifadeler gerçek bir haber niteliğini de taşımamaktadır. Zira teknik direktör Hikmet Karaman ile ilgili asılsız iddialar ve tamamen farazi bir yaklaşımla taraftarın, futbolcuların ve tüm kamuoyunun algısında yanılgı oluşturulması hukuka aykırıdır. Teknik adamın ve kulübümüzün bu şekilde bir açıklaması olmamasına rağmen, "Teknik adam hakkında kötü bir sonuç alınması durumunda görevi bırakabileceğini konuşuluyor" ifadesi kamuoyunda yanılgı oluşturmakla birlikte, kulübün sezon içindeki durumunu ve pozisyonunu taraftarın gözünde düşürme ve futbolcularımızın performansının olumsuz etkilenmesi gayesinden başka bir şey değildir Bu tür yazılar müvekkil Kulübü Mesleki ve kamusal olarak son derece olumsuz etkilemektedir. Herhangi bir somut bilgi ve belgeye dayanmaksızın, yayıncılık etiği ile bağdaşmayacak şekilde yapılan haberde yer alan ifadelerin doğru olmadığını, hukuki ve cezai tüm haklarımızı saklı tutarak kamuoyuna saygıyla duyururuz"

çaykur çaykur rizespor hikmet karaman rizespor
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!