Advert
Advert
Advert

Kaldırımda yürürken otomobil çarptı: 2 ölü

Kaldırımda yürüyen gençler otomobilin çarpması sonucu hayatlarını kaybettiler.

Kaldırımda yürürken otomobil çarptı: 2 ölü
Kaldırımda yürürken otomobil çarptı: 2 ölü admin

Samsun'un Atakum İlçesi'nde kontrolden çıkan otomobil kaldırımda yürüyen 21 yaşındaki Nurullah Akkuş ve asker olan 22 yaşındaki Onur Çakmak'a çarptı. Gençler olay yerinde hayatını kaybederken, otomobildeki 2 kişi de yaralandı.

Kaza saat 05.30 sıralarında Samsun'un Atakum İlçesi Atakent Kavşağı'nda meydana geldi. 55 SJ 316 plakalı otomobil, kaldırımda yürüyen Onur Çakmak ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi Nurullah Akkuş'a çarptı. Savrulan otomobil yol kenarındaki dükkanlara çarparak durabildi.

Kazada hayatını kaybedenlerden Onur Çakmak'ın Tokat'ta acemi birliğini tamamlayarak dağıtım iznine geldiği, iznini tamamladıktan sonrada Hakkari'deki birliğine teslim olacağı belirtildi.

Otomobilde bulunan Murat Han Can ve Uğur Kop ise kazada yaralanarak ambulansla Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Alkollü olup olmadıklarının belirlenmesi için kan örnekleri alınan iki yaralı da otomobilin sürücü koltuğunda kendilerinin oturmadığını söyleyerek, birbirlerini suçladı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!